رفتن به مطلب

مثلث خامه ای


ارسال های توصیه شده

مواد لازم

آرد دو پيمانه

بيكينگ‌پودر و نمک از هر کدام نصف قاشق مرباخوري

شكر دو قاشق مرباخوري

پنير پيتزا 125 گرم (نصف پيمانه)

خامه 350 گرم (يك و نيم پيمانه)

شويد خردشده يك قاشق غذاخوري

تخم‌مرغ يك عدد

ax122523.jpg

مثلث‌ خامه‌ای

طرز تهيه

آرد، شكر، نمك و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط بعد خامه را اضافه كرده و هم بزنيد. كمي از پنير را كنار گذاشته و بقيه را به مواد بالا اضافه كرده با شويد و همه را با هم مخلوط كنيد. خمير را زياد ورز ندهيد و به صورت مستطيل روي ميز كار گذاشته و به شكل مثلث (سه گوش) برش دهيد. روي آنها با قلم‌مو تخم‌مرغ زده و پنير باقي‌مانده را بپاشيد و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا پنيرها آب شده و طلايي شوند.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...