shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۹ مواد لازم آرد دو پيمانه بيكينگپودر و نمک از هر کدام نصف قاشق مرباخوري شكر دو قاشق مرباخوري پنير پيتزا 125 گرم (نصف پيمانه) خامه 350 گرم (يك و نيم پيمانه) شويد خردشده يك قاشق غذاخوري تخممرغ يك عدد مثلث خامهای طرز تهيه آرد، شكر، نمك و بيكينگپودر را با هم مخلوط بعد خامه را اضافه كرده و هم بزنيد. كمي از پنير را كنار گذاشته و بقيه را به مواد بالا اضافه كرده با شويد و همه را با هم مخلوط كنيد. خمير را زياد ورز ندهيد و به صورت مستطيل روي ميز كار گذاشته و به شكل مثلث (سه گوش) برش دهيد. روي آنها با قلممو تخممرغ زده و پنير باقيمانده را بپاشيد و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا پنيرها آب شده و طلايي شوند. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده