shaden. 18,583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ شیرینی گردویی دارچینی مواد لازم: آرد 225 گرم کره 185 گرم شکر 110 گرم زرده تخم مرغ یک عدد رنده پوست لیمو ترش یک عدد دارچین یک قاشق غذا خوری کشمش 80 گرم گردوی خرد شده 50 گرم بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری طرز تهیه: - کره نرم شده را با رنده پوست لیمو ترش و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم. - دارچین و آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و کشمش و گردوی خرد شده را اضافه می کنیم. - خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم. - فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم كرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و کمی گردوی خرد شده روی آن ها می ریزیم. - سینی فر را چرب می کنیم یا كاغذ روغنی انداخته و توپ های کوچک را به فاصله 4 سانتی متر کنار هم می چینیم. زمان پخت مدت 12 الی 15 دقیقه می باشد. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .