shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ مواد لازم – زرده تخم مرغ 1 عدد – آب ولرم 2 قاشق غذاخوری – روغن جامد آب شده 2 قاشق غذاخوری – روغن مایع 3/1 پیمانه – آرد به میزان لازم مواد داخل باقلوا: بادام سفید پودر شده 150 گرم – پودر قند 150 گرم – هل سائیده شده نصف قاشق غذاخوری شربت باقلوا : شکر 250 گرم – آب 1 لیوان – گلاب 1 لیوان طرز تهیه زرده و آب ولرم و روغن را با قاشق مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر بدست آید ، 5 دقیقه استراحت داده سپس به اندازه یک فندق از خمیر برداشته روی میز آرد می پاشیم ،خمیر را به شکل دایره باز کرده و قالب دایره می زنیم و با یک قاشق مرباخوری مواد داخل باقلوا را درون آن ریخته و اطراف آنرا به شکل گل جمع می کنیم و در سینی فر می چینیم ، درون هر گل را یک قاشق چایخوری روغن ریخته و در فر طبقه وسط قرار می دهیم تا گل ها طلایی شود سپس از فر خارج کرده کمی که خنک شد در شربت رقیق زده در ظرف می چینیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده