shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ مواد لازم زرده تخممرغ دو عدد شير يك پيمانه روغن دو قاشق سوپخوري بيكينگپودر يك قاشق مرباخوري آرد به ميزان لازم مواد لازم مياني خمير گلسرخ پودر شده يك پيمانه گردوي خرد شده يك پيمانه دارچين يك قاشق غذاخوري خاك قند يك پيمانه مواد لازم براي شربت: شكر و روغن از هر كدام يك پيمانه آب به ميزان لازم رولت گل سرخ طرز تهيه تمام مواد لازم براي خمير را باهم مخلوط كرده و در يك كيسه نايلوني در حدود دو ساعت قرار ميدهيم تا بماند. پس از گذشت اين زمان خمير را با وردنه باز كرده و از موادمان كه شامل؛ گلسرخ، گردو، خاك قند و دارچين است وسط آن ريخته بعد مثل باقلوا روي آن را ميبنديم و روي سيني ميگذاريم با چاقو مثل رولت آن را ميبريم. روغن را داغ كرده و روي آن ميريزيم و درون فر با 300 درجه فارنهايت به مدت 20 دقيقه ميگذاريم تا كاملا پخته و روي آن طلايي شود. سپس شكر و آب را روي حرارت قرار داده تا كمي غليظ شود. زماني كه سيني را از فر خارج كرديم و شيريني سرد شد، روي آن شربت ريخته و ميگذاريم تا كاملا سرد شود. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده