EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ مواد لازم: پودر نرم و الک شده ی نخودچی یک کیلو پودر قند بسیار نرم نیم کیلو روغن جامد 300 الی 400گرم هل و وانیل به میزان لازم پودر پسته برای تزیین به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید،. سپس هل و وانیل را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید. اگر احساس کردید به روغن نیاز است کمی دستتان را با روغن چرب کرده و خمیر را خوب ورز دهید و دقت کنید که به روغن نیفتد و در صورتی هم که احساس کردید کمی به روغن افتاده حتما به آن مقداری آرد نخودچی اضافه کنید تا به حد تعادل برسد. پس از ورز دادن کامل خمیر آن را با وردنه روی سطح صافی به قطر یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید. سپس داخل فر در طبقه وسط قرار داده و با حرارت 375 درجه ی فارینهایت به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید و پس از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شده و درون شیرینی خوری بچینید. نکته: می توانید پس از آماده شدن خمیر آن را به مدت 7 تا 8 ساعت داخل کیسه نایلون گذاشته تا بماند و سپس آن را پهن کرده و درست کنید. . 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ من خیلی از اینا دوست دارم اما هر چی به مامانم می گم بر اعید بخر نمی خره 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ من خیلی از اینا دوست دارم اما هر چی به مامانم می گم بر اعید بخر نمی خره خوب خودت دست به کار شو عزیزم 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ خوب خودت دست به کار شو عزیزم باشه الان یاد گرفتم ممنون :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده