amir.d 1211 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۸ در این بخش ماقالات عمومی علوم دام رو قرار میدهیم 6 لینک به دیدگاه
amir.d 1211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۸ مقاله شماره 1: اصول پرورش گوساله و تلیسه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم: 10 کیلو بایت پسورد : ندارد منبع:irangolara.com 6 لینک به دیدگاه
amir.d 1211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۸ مقاله شماره 2: تعاريف، اصول و منابع haccp برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم: 10 کیلو بایت پسورد : ندارد 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ اثرات استفاده از آب پنير بر عملکرد و صفات کيفي تخممرغ در مرغهاي بومي با تنش سرمايي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ بررسي اپيدميولوژيکي ليگولوزيس در ماهي شاکولي تيگريس (Alburnus mossulensis) سد وحدت کردستان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ بررسي تاثير مصرف زنجبيل (علمي) بر روي برخي از فاکتورهاي بيوشيميايي سرم و وزن نهايي در طيور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ بررسي تغييرات هيستومورفولوژي کليه، کبد، پانکرآس و طحال در افزايش فشار گاز دي اکسيد کربنيک در طي اعمال جراحي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ بررسي مقاديركلسيم يونيزه درسرم گوسفند نژاد ماكوئي در آذربايجان غربي ايران برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ بررسي ميزان آلودگي سگهاي خانگي به جنس كمپيلوباكتر با استفاده از تکنيک PCR دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ بررسي ميزان شيوع آلودگي به لينگواتولا سراتا گوسفند و بز در شهرستان سنندج برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ تأثير درمان هورموني و استفاده از الگوي سه زايش در دو سال بر بازده توليد مثلي ميشهاي زندي در سنين مختلف برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ شناسايي ژنinvA براي شناسايي درصد آلودگي به سالمونلا در لاشههاي طيور با استفاده از PCR برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ Improved energy-utilizing efficiency by enzyme preparation supplement in broiler diets with different metabolizable energy levels Y. Zhou ,* Z. Jiang ,*1 D. Lv ,† and T. Wang *1 * College of Animal Science & Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China † Guangdong VTR Bio-Tech Co. Ltd., Zhuhai 519060, China; ABSTRACT A 5 × 2 × 3 factorial experiment was used to investigate the effects of 5 ME levels (12.55, 12.30 12.05, 11.80, and 11.55 MJ/kg) supplemented with or without exogenous enzymes in diets of broilers on thenutrient digestibility and energy improving efficiency over the starter, grower, and finisher phases of growth . The results indicated that the apparent digestibility ofD M decreased linearly with a reduction in the ME level , عنوان مقاله: - بهبود بخشیدن بازده انرژی مورد استفاده به وسیله مکمل آنزیمی در رژیم غذایی جوجه های گوشتی با سطوح مختلف انرژی متابولیسمی چکیده: از آزمایش فاکتوریل 3*2*5 A در پژوهش اثرات 5 سطح انرژی متابولیسمی (mj/kg 55/11 , 80/11, 05/12, 30/12, 55/12 ) استفاده شده بود با مکملهای آنزیمی خارجی و یا بدون آن در جیره جوجه های گوشتی بر روی ماده مغذی قابل هضم و بهبود بازده بالای انرژی درمراحل,starter , growerو finisherرشد. نتایج نشان داده است که ماده خشک قابل هضم ظاهری با کاهش سطح انرژی متابولیسمی جیره درمراحل (001 /0 P ( مشاهده شد . با کاهش سطح انرژی متابولیسمی جیره (001/0 دانلود متن اصلی مقاله فرمت : ( pdf )[/b] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده