رفتن به مطلب

ِ»»»مقالات عمومی دام«««


amir.d

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

در این بخش ماقالات عمومی علوم دام رو قرار میدهیم

  • Like 6
ارسال شده در

مقاله شماره 1:

 

اصول پرورش گوساله و تلیسه

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

حجم: 10 کیلو بایت

 

پسورد : ندارد

 

 

منبع:irangolara.com

  • Like 6
ارسال شده در

مقاله شماره 2:

 

تعاريف، اصول و منابع haccp

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

حجم: 10 کیلو بایت

 

پسورد : ندارد

  • Like 4
  • 4 سال بعد...
ارسال شده در

اثرات استفاده از آب پنير بر عملکرد و صفات کيفي تخم‌مرغ در مرغ‌هاي بومي با تنش سرمايي

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 3
ارسال شده در

بررسي اپيدميولوژيکي ليگولوزيس در ماهي شاکولي تيگريس (Alburnus mossulensis) سد وحدت کردستان

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
.

  • Like 2
ارسال شده در

بررسي تاثير مصرف زنجبيل (علمي) بر روي برخي از فاکتورهاي بيوشيميايي سرم و وزن نهايي در طيور

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
.

  • Like 2
ارسال شده در

بررسي تغييرات هيستومورفولوژي کليه، کبد، پانکرآس و طحال در افزايش فشار گاز دي اکسيد کربنيک در طي اعمال جراحي

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 2
ارسال شده در

بررسي مقاديركلسيم يونيزه درسرم گوسفند نژاد ماكوئي در آذربايجان غربي ايران

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 2
ارسال شده در

بررسي ميزان آلودگي سگ‌هاي خانگي به جنس كمپيلوباكتر با استفاده از تکنيک PCR

دانلود کنید

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 1
ارسال شده در

بررسي ميزان شيوع آلودگي به لينگواتولا سراتا گوسفند و بز در شهرستان سنندج

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 3
ارسال شده در

تأثير درمان هورموني و استفاده از الگوي سه زايش در دو سال بر بازده توليد مثلي ميش‌هاي زندي در سنين مختلف

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 3
ارسال شده در

شناسايي ژنinvA براي شناسايي درصد آلودگي به سالمونلا در لاشه‌هاي طيور با استفاده از PCR

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 5
  • 5 ماه بعد...
ارسال شده در

Improved energy-utilizing efficiency by enzyme preparation supplement

in broiler diets with different metabolizable energy levels

Y. Zhou ,* Z. Jiang ,*1 D. Lv ,† and T. Wang *1

* College of Animal Science & Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China † Guangdong VTR Bio-Tech Co. Ltd., Zhuhai 519060, China;

ABSTRACT A 5 × 2 × 3 factorial experiment was used to investigate the effects of 5 ME levels (12.55, 12.30 12.05, 11.80, and 11.55 MJ/kg) supplemented with or without exogenous enzymes in diets of broilers on thenutrient digestibility and energy improving efficiency over the starter, grower, and finisher phases of growth . The results indicated that the apparent digestibility ofD M decreased linearly with a reduction in the ME level ,

عنوان مقاله:

 

- بهبود بخشیدن بازده انرژی مورد استفاده به وسیله مکمل آنزیمی در رژیم

غذایی جوجه های گوشتی با سطوح مختلف انرژی متابولیسمی

چکیده: از آزمایش فاکتوریل 3*2*5 A در پژوهش اثرات 5 سطح انرژی متابولیسمی (mj/kg 55/11 , 80/11, 05/12, 30/12, 55/12 ) استفاده شده بود با مکملهای آنزیمی خارجی و یا بدون آن در جیره جوجه های گوشتی بر روی ماده مغذی قابل هضم و بهبود بازده بالای انرژی درمراحل,starter , growerو finisherرشد. نتایج نشان داده است که ماده خشک قابل هضم ظاهری با کاهش سطح انرژی متابولیسمی جیره درمراحل (001 /0 P ( مشاهده شد . با کاهش سطح انرژی متابولیسمی جیره (001/0 دانلود متن اصلی مقاله فرمت : ( pdf )[/b]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 2
×
×
  • اضافه کردن...