اذین25 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ شرکت ارتباطات سیار به مناسبت سالروز تولد مشترکان دائمی خود هدایایی چون پیامک رایگان و gprs یک ماهه و سیم کارت اعتباری می دهد. به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات و به نقل از مهر، بر اساس این طرح که از ابتدای اسفند ماه جاری آغاز شده به مشترکان سیم کارت های دائمی همراه اول بر اساس کارکرد آخرین دوره، هدایایی شامل پیامک رایگان (۵۰، ۱۰۰ یا ۱۷۰ پیامک)، بسته اینترنت همراه (gprs) یکماهه بدون محدودیت، سیم کارت اعتباری و سیم کارت دائمی طرح جدید (۰۹۱۰) اهدا می شود. در صورتی که هدیه مشترک از نوع پیامک رایگان باشد وی می تواند طی یک دوره زمانی یکماهه به تعداد مشخص شده، پیامک رایگان ارسال کند. اگر هدیه مشترک از نوع اینترنت همراه (gprs) باشد، مشترک یکماه فرصت دارد بسته را فعال و از آن استفاده کند. همچنین اگر هدیه مشترک سیم کارت دائمی یا اعتباری باشد، سیم کارت هدیه به نشانی مشترک ارسال خواهد شد. در این طرح همراه اول با ارسال پیامک ضمن تبریک روز تولد مشترک هدیه تولد فرد را نیز به اطلاع وی می رساند. 12 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ خب یعنی چی الان ؟ یعنی چند روز دیگه بهم جایزه میدن ؟ 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ شرکت ارتباطات سیار به مناسبت سالروز تولد مشترکان دائمی خود هدایایی چون پیامک رایگان و gprs یک ماهه و سیم کارت اعتباری می دهد. به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات و به نقل از مهر، بر اساس این طرح که از ابتدای اسفند ماه جاری آغاز شده به مشترکان سیم کارت های دائمی همراه اول بر اساس کارکرد آخرین دوره، هدایایی شامل پیامک رایگان (۵۰، ۱۰۰ یا ۱۷۰ پیامک)، بسته اینترنت همراه (gprs) یکماهه بدون محدودیت، سیم کارت اعتباری و سیم کارت دائمی طرح جدید (۰۹۱۰) اهدا می شود. در صورتی که هدیه مشترک از نوع پیامک رایگان باشد وی می تواند طی یک دوره زمانی یکماهه به تعداد مشخص شده، پیامک رایگان ارسال کند. اگر هدیه مشترک از نوع اینترنت همراه (gprs) باشد، مشترک یکماه فرصت دارد بسته را فعال و از آن استفاده کند. همچنین اگر هدیه مشترک سیم کارت دائمی یا اعتباری باشد، سیم کارت هدیه به نشانی مشترک ارسال خواهد شد. در این طرح همراه اول با ارسال پیامک ضمن تبریک روز تولد مشترک هدیه تولد فرد را نیز به اطلاع وی می رساند. این دو مورد اولش که به کار من نمیاد چون اصولا از 100 تا SMS اگه حال داشته باشم یکیش رو جواب می دم در مورد gprs هم همون یه باری که امتحانش کردم برای تمام عمرم کافی بود :icon_pf (34): اما دو مورد آخر واقعی بود ؟! فکر نمی کنم همراه اول از این ناپرهیزی ها بکنه هـــــــــــا این جوری باشه باید روزی چند هزار هدیه ارائه بده که فکر نمی کنم این اصلا به صرفه اش باشه . 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ سیم کارت های دائمی همراه اول بر اساس کارکرد آخرین دوره، آره... قبض 1 تا 3 میلیون تومانی 50 پیامک رایگان قبض 3 تا 5 میلیون تومانی 100 پیامک رایگان قبض 5 تا ... میلیون تومانی 170 پیامک رایگان قبض 7 میلیونی استفاده رایگان یک ماه از gprs سیم کارت ترکیده یک سیم کارت اعتباری گوش کر یک سیم کارت دائمی 0910 این است خدمات بی همتای همراه اول هیچکس تنها نیست ... 10 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ خوبه من جز سیم کارت ترکیده ها میشم 5 لینک به دیدگاه
اذین25 1494 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ ای بابا دوستان... خودتونو اذیت نکنید اینا همش تبلیغ واراجیفه که واسه سوق دادن مردم به سمت خودشون انجام میدن وگرنه اولی که جایزه رو گرفت دیگه دومی در کارنیست... اگه ایطورباشه بقول دوستمون همراه اول باید روزی...جایزه بده!!!!!!!! مثل ایرانسل که پی ام میده با کارکرد247689...ریال 240تومان اعتباررایگان درمحدوده شبکه ایرانسل جایزه بگیرین!!! 5 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ ای بابا دوستان...خودتونو اذیت نکنید اینا همش تبلیغ واراجیفه که واسه سوق دادن مردم به سمت خودشون انجام میدن وگرنه اولی که جایزه رو گرفت دیگه دومی در کارنیست... اگه ایطورباشه بقول دوستمون همراه اول باید روزی...جایزه بده!!!!!!!! مثل ایرانسل که پی ام میده با کارکرد247689...ریال 240تومان اعتباررایگان درمحدوده شبکه ایرانسل جایزه بگیرین!!! اينو واقعا درست گفتي. هميشه smsمياد كه اعتبار 1500توماني داخل شبكه اي هديه گرفتين ولي اضافه نميشه اما اين 50 sms مجاني همراه اول واسه من و دوتا دوستام اومده 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ امسال همراه اول بهم تبریک تولد نگفته بود:w00: پس ایناهم چاخانه :girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ خونه و تلویزیون هم میدن؟ اگه کسی امسال تولدش 30 اسفند باشه چی !!!!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده