MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۸ اگه قبلیا نیس، شاید لب باشه!!!!؟؟؟ لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۸ جواب منقار یه پرنده هست اما نمیدونم کی دقیقا درست گفت یکی گفته پرنده و یکی صحبتهاشو به عنوان منقار تایید کرده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۸ راه سبز امید جواب درست رو داده 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۸ راه سبز امید جواب درست رو داده منم موافقم چون من منظورم یه پرنده ی دیگه بود . اما راه سبز امید دقیقا به منقار اشاره کرده 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ الان راه سبز امید 4 روزه نیومده باشگاه .:ws6: اینجاست که 3shahrsaz باید از حق وتو خودش استفاده کنه و یه عکس بزاره لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ الان راه سبز امید 4 روزه نیومده باشگاه .:ws6: اینجاست که 3shahrsaz باید از حق وتو خودش استفاده کنه و یه عکس بزاره لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ دیوار کوتاهتر از من گیر نیاوردین :w00: نتونستم دیگه چیز خوبی گیر بیارم شرمنده. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ دیوار کوتاهتر از من گیر نیاوردین :w00: نتونستم دیگه چیز خوبی گیر بیارم شرمنده. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ 20 سوالیه؟ نه چوبی و فلزی و این چیزا نیست. نمیتونم بگم چه جنسیه. جنس خاصیه. لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ امتیاز رو کم کنین، شکل رو بزرگتر کنین یاد کدو تنبل افتادم! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ شکلش کوچیکه نمیشه بزرگ کرد. گفتم نمیشه جنس خاصی رو بهش داد. یا من نمیدونم چی بگم. ولی خوردنی هم نیست. شکلای مختلفی هم داره. لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ خیلی سخته اقا مدیر:icon_pf (72): سبد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ عین این صدفای (صدف میگن یا گوش ماهی؟) دریاییه اینایی که پیچی هستن و مثل مخروط لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده