MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۸ داشتی نزدیک میشدی درسته اگه مدیر بودی ممکن بود حدس بزنم که از تو پیج کامیار خونده باشی ولی خب نیستی دیگه خب پس هیچ وقت مدیر نمیشم. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۸ 2 امتیاز به محمدحسین اضافه میشه. (چون بعد از چندین حدس بود) عکس بعدی رو محمدحسین جان بذار لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۸ اینم عکس این نوبت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۸ وسطش که پوشاله گوشه ها هم انگار قارچ! لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۸ درسته. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۸ شرمنده بهتر از این نمی تونستم عکس بزارم! چیکار باید می کردم؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۸ سالی چرا عکس اینطوریه؟ با فتوشاپ یا acdsee یا هر نرم افزار ادیت عکسی اون قسمتی که میخوای رو با ابزار crop ببر و این سفیدیا دیگه نباشه. عکسم یه کمی بزرگتر میذاشتی. خیلی کوچیکه. 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۸ :persiana__hahaha: با پینت ویندوز هم میشه یه تیکه کوچولو شو کراپ کنی و بزاری. لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۸ چشام درد گرفت یه راهنمایی کنین من که هیچی نفهمیدم:ws18: لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۸ یه میوه هست اما چه نوع فکر کنم هندونه باشه لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۸ منم با این نظر موافقم یعنی همین برج میلاد در شب لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۸ 5 تا سوال پرسیدین هیچ کدوم نیست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده