FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ وقفه ننداز توش ابوذر یه عکس بزار بلکه ما هم یه پنج امتیاز گرفتیم 1 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۸ چتر!!! آورین آورین بزار برم به محمد بگم بیاد امتیازت روبده لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۸ خواهش خواهش ممنون بی زحمت بگین امتیاز انجیرمونم بده لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۸ فرناز جان امتياز انجيرت رو قبلا بهت اضافه كردي. فقط همين مونده كه اون رو هم اضافه ميكنم. لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۸ چه تابلو بود فرناز. بعدي رو خودم جواب ميدم. ( برا كم كردن روي كاميار ) به فرناز 5 امتياز اضافه شد. به كاميار هم 5 امتياز بعد از تاييد فرناز اضافه ميشه لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ گویا من همیشه دیر می رسم!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ خب دیگه میخواستم کامیار سریع حدس بزنه و امتیاز بیاره خداییش یه دیتیل گرفتم خیلی نامردی بود اگه میذاشتم هیشکی نمیتونست حدس بزنه. خب حالا نوبت کیه؟؟؟ سریع بذارین امیتاز خونم افتاده پایین.:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ من فقط بايد بيام اينجا و امتيازات رو محاسبه كنم و برم گزارش بدم. فقط شما دوتا كه نميشه. منم هستم:ws18: لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ نمیدونم چرا وقتی آپ میشه تو صفحه انجمن فهمیدن اینکه چیه یه جورایی راحت میشه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده