Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۸ سلام، اشتباه نخوندید، اینجا واقعا جایزه میدن! البته نه اون جایزه ای که فکر میکنید چون ما که پولی نداریم !! فقط میتونیم به برندگان امتیاز بدیم . اونم خودمون . تو همین صفحه اول به روز میشه . ببینیم کی از همه باهوش تره . قوانین : 1-هر کسی فقط میتونه یه حدس بزنه . بعد اینکه من اومدم و جوابشو دادم میتونه حدس دوم رو بزنه و همین طور الی آخر (فعلا همین یکی قانون رو داریم ) 2- اگر کسی میتونه عکس بعدی را قرار بده به من اطلاع بدید تا هماهنگی وجود داشته باشه . نحوه امتیاز دهی : 1- کسی که با اولین حدس درست جواب بده 5 امتیاز میگیره 2- کسی که با دومین حدسش جواب درست رو بده 3 امتیاز خواهد گرفت 3- و کسی که با سومین حدسش جواب درست رو بده 2 امتیاز میگیره نکته 1: بعد سومین حدس سعی میکنم کم کم بیشتر راهنمایی کنم تا جواب رو یکی بفهمه نکته دوم : هر وقت لازم باشه بین این نوبتهایی که میام جواب حدسها رو میدم راهنمایی هم میکنم .. اگه مشکلی بازم بود بگین . یا علی 23 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۸ هر نفر فقط یکبار میتونه حدس بزنه تا اینکه من جوابش را بدم و بعد حدس بعدی را میتونه بزنه در غیر اینصورت جوابش داده نمیشه 2 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۸ من میدونم این یه صندلیه این نیست البته شاید هم نباشه :icon_pf (34):چون جایی که باهاش هم خونی داشته باشه پیدا نکردم 5 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۸ پرتغاله....... آفرین داداشی گل درست گفتی عکس کاملش تو پیوست هست 6 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۸ حالا عکس دوم ببینم کی میتونه جواب بده ؟ 4 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۸ برج میلاد در شب ایول بابا دممتون گرم حالا یکی دیگه عکس بذاره 2 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۸ عکس جدید نبود؟؟ بریم خونمون!! هیچکی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۸ به نظرم بهتره هرکسی که جواب عکس قبلی رو میده عکس بعدی رو بذاره. 2 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۸ این هم از عکس جدید ولی زود حدس نزنین ها 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۸ خوب کی میاد زودتر حدس بزنه؟ عکسش راحته. فقط کافیه تو آبو نگاه کنید :ws2: 2 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۸ خوب کی میاد زودتر حدس بزنه؟ عکسش راحته. فقط کافیه تو آبو نگاه کنید :ws2: بنای تاج محل 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۸ بازم این کامیار اومد جواب داد. دیگه سوال چقدر راحت باشه تا بقیه هم بیان :icon_pf (34): حامد با اجازت 5 امتیاز رو میدم. 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۸ این چیه گذاشتی آرشیتکت جان چشام مُرد نتونستم بفهمم چیه!!!!:ws6: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده