سـارا 20071 ارسال شده در 27 آذر، 2011 دوستای خوبم از 10 نفری که اسمشون تو لیسته فقط من و فاطیما برداشتمونو نوشتیما!!! قرارمون تا روز سه شنبه(امروز) بود...اصلا سر می زنین به این تاپیک؟؟؟ یعنی حتما باید با پیام خصوصی دعوتتون کنم؟؟؟ اگه نمی خواین شرکت کنین بگین من دیگه انقدر حرص نزنم...بی خیال مقاله و مقاله خونی می شم!! :thumbsdownsmiley: 3
lilac 5892 ارسال شده در 27 آذر، 2011 بچه ها شرمند که دیر شد من تازه متوجه شدم آخه از وقتی ورژن جدید اومده فعالیتم تو سایت قطع شده بود. 2
سـارا 20071 ارسال شده در 27 آذر، 2011 بچه ها شرمند که دیر شدمن تازه متوجه شدم آخه از وقتی ورژن جدید اومده فعالیتم تو سایت قطع شده بود. عزیزم ورژن جدید دو روزه عوض شده...الان یه هفته می شه که مقاله مشخص شده. به هر حال من حرفامو زدم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 آذر، 2011 سارا جونم؛ من تو مقاله خوانی فوق العاده ضعیفم, باز نشد که نقدش کنم... شرمنده؛ اسم منو از لیست حذف کن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 (البته قبلا گفته بودم حذف کن؛ اما باز چون دوست داشتم باشم نشد دوباره بگم حذف کنی):5c6ipag2mnshmsf5ju3
sam arch 55879 ارسال شده در 27 آذر، 2011 دوستای خوبم از 10 نفری که اسمشون تو لیسته فقط من و فاطیما برداشتمونو نوشتیما!!! قرارمون تا روز سه شنبه(امروز) بود...اصلا سر می زنین به این تاپیک؟؟؟ یعنی حتما باید با پیام خصوصی دعوتتون کنم؟؟؟ اگه نمی خواین شرکت کنین بگین من دیگه انقدر حرص نزنم...بی خیال مقاله و مقاله خونی می شم!! :thumbsdownsmiley: هیچ عذری نمی شه آورد وقتی برای یک کاری اعلام آمادگی میکنیم.....من واقعا عذر خواهی می کنم.... در اولین فرصت که به وجود آمد نقد خودم رو ارسال کردم.... سعی میکنم دیگه دیر نشه..... با عذر خواهی مجدد....:flowerysmile: 2
سـارا 20071 ارسال شده در 1 دی، 2011 مقاله ی بعدی رو کی می گه؟ :JC_thinking: بازم قراره برگزار بشه؟؟؟؟ 1
omid vakili 6395 ارسال شده در 1 دی، 2011 من به علت مشغله کاری نتونستم نظرم رو بنویسم. سعی می کنم تا حداکثر تا فردا نظرم رو بدم.
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 1 دی، 2011 بازم قراره برگزار بشه؟؟؟؟ آره دیگه....تا اونجایی که می شه ادامه می دیم تاپیک رو :yes: 1
سـارا 20071 ارسال شده در 1 دی، 2011 باشه ... پس یه مقاله از تالار خودمون انتخاب کن بازم مهناز جون. هر کسی هم دوست داشت و وقتشو داشت ، تا سه روز وقت داره بخونه و سه روز هم فرصته تا برداشتمونو بنویسیم 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 1 دی، 2011 باشه ... پس یه مقاله از تالار خودمون انتخاب کن بازم مهناز جون.هر کسی هم دوست داشت و وقتشو داشت ، تا سه روز وقت داره بخونه و سه روز هم فرصته تا برداشتمونو بنویسیم :yes: همش که دارم من می گم...یکی دیگه بگه :yes: 2
سـارا 20071 ارسال شده در 1 دی، 2011 همش که دارم من می گم...یکی دیگه بگه :yes: نقش طرح کالبدی در حس مکان مسجد این شطوره ؟؟؟؟؟ 5
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 5 دی، 2011 بچه ها چی شد دیگه مقاله خونی برگزار نمیشه؟؟؟؟؟؟؟ چرا دیگههههههه.... اینو قرار شد بخونیم نقش طرح کالبدی در حس مکان مسجد حالا کیا خوندن؟ :JC_thinking: 2
lilac 5892 ارسال شده در 5 دی، 2011 چرا دیگههههههه....اینو قرار شد بخونیم نقش طرح کالبدی در حس مکان مسجد حالا کیا خوندن؟ :JC_thinking: من تازه گرفتمش تا کی وقت داریم؟؟؟؟؟؟؟؟
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 5 دی، 2011 من تازه گرفتمش تا کی وقت داریم؟؟؟؟؟؟؟؟ تا 2-3 روز دیگه :yes: 1
lilac 5892 ارسال شده در 7 دی، 2011 چرا کسی نقدشو نمیذاره بچه ها دیگه نمی خواهید مقاله بخونید؟؟؟؟؟؟؟؟ 1
lilac 5892 ارسال شده در 12 دی، 2011 مقاله این هفته:معماری با نگاهی به آسمان اینم لینکش http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=48689 3
ارسال های توصیه شده