سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ دوستای خوبم از 10 نفری که اسمشون تو لیسته فقط من و فاطیما برداشتمونو نوشتیما!!! قرارمون تا روز سه شنبه(امروز) بود...اصلا سر می زنین به این تاپیک؟؟؟ یعنی حتما باید با پیام خصوصی دعوتتون کنم؟؟؟ اگه نمی خواین شرکت کنین بگین من دیگه انقدر حرص نزنم...بی خیال مقاله و مقاله خونی می شم!! :thumbsdownsmiley: 3 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها شرمند که دیر شد من تازه متوجه شدم آخه از وقتی ورژن جدید اومده فعالیتم تو سایت قطع شده بود. 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها شرمند که دیر شدمن تازه متوجه شدم آخه از وقتی ورژن جدید اومده فعالیتم تو سایت قطع شده بود. عزیزم ورژن جدید دو روزه عوض شده...الان یه هفته می شه که مقاله مشخص شده. به هر حال من حرفامو زدم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ سارا جونم؛ من تو مقاله خوانی فوق العاده ضعیفم, باز نشد که نقدش کنم... شرمنده؛ اسم منو از لیست حذف کن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 (البته قبلا گفته بودم حذف کن؛ اما باز چون دوست داشتم باشم نشد دوباره بگم حذف کنی):5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ دوستای خوبم از 10 نفری که اسمشون تو لیسته فقط من و فاطیما برداشتمونو نوشتیما!!! قرارمون تا روز سه شنبه(امروز) بود...اصلا سر می زنین به این تاپیک؟؟؟ یعنی حتما باید با پیام خصوصی دعوتتون کنم؟؟؟ اگه نمی خواین شرکت کنین بگین من دیگه انقدر حرص نزنم...بی خیال مقاله و مقاله خونی می شم!! :thumbsdownsmiley: هیچ عذری نمی شه آورد وقتی برای یک کاری اعلام آمادگی میکنیم.....من واقعا عذر خواهی می کنم.... در اولین فرصت که به وجود آمد نقد خودم رو ارسال کردم.... سعی میکنم دیگه دیر نشه..... با عذر خواهی مجدد....:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ مقاله ی بعدی رو کی می گه؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ مقاله ی بعدی رو کی می گه؟ :JC_thinking: بازم قراره برگزار بشه؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ من به علت مشغله کاری نتونستم نظرم رو بنویسم. سعی می کنم تا حداکثر تا فردا نظرم رو بدم. لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ بازم قراره برگزار بشه؟؟؟؟ آره دیگه....تا اونجایی که می شه ادامه می دیم تاپیک رو :yes: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ باشه ... پس یه مقاله از تالار خودمون انتخاب کن بازم مهناز جون. هر کسی هم دوست داشت و وقتشو داشت ، تا سه روز وقت داره بخونه و سه روز هم فرصته تا برداشتمونو بنویسیم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ باشه ... پس یه مقاله از تالار خودمون انتخاب کن بازم مهناز جون.هر کسی هم دوست داشت و وقتشو داشت ، تا سه روز وقت داره بخونه و سه روز هم فرصته تا برداشتمونو بنویسیم :yes: همش که دارم من می گم...یکی دیگه بگه :yes: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ همش که دارم من می گم...یکی دیگه بگه :yes: نقش طرح کالبدی در حس مکان مسجد این شطوره ؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها چی شد دیگه مقاله خونی برگزار نمیشه؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها چی شد دیگه مقاله خونی برگزار نمیشه؟؟؟؟؟؟؟ چرا دیگههههههه.... اینو قرار شد بخونیم نقش طرح کالبدی در حس مکان مسجد حالا کیا خوندن؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ چرا دیگههههههه....اینو قرار شد بخونیم نقش طرح کالبدی در حس مکان مسجد حالا کیا خوندن؟ :JC_thinking: من تازه گرفتمش تا کی وقت داریم؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ من تازه گرفتمش تا کی وقت داریم؟؟؟؟؟؟؟؟ تا 2-3 روز دیگه :yes: 1 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ چرا کسی نقدشو نمیذاره بچه ها دیگه نمی خواهید مقاله بخونید؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ مقاله این هفته:معماری با نگاهی به آسمان اینم لینکش http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=48689 3 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ 1روز گذشت کسی نمیخواد برداشتشو بزاره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده