vorojak_error 478 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ نگاااااااااا تنبلا پاي عمل كه رسيد همتون جا زديد آره؟ اي شيطونا حالا اگه منم شركت نكنم مسابقه بي شركت كننده ميشه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ پس فقط يه ميز كامپيوتر؟؟؟؟ آره دیگه همه صداشون در اومد :icon_pf (34): ایشالا واسه سری بعد سخت ترش می کنیم. البته خب بعضی از بچه هام تازه شروع کردن دستشون خوب راه نیفتاده. ایشالا سری های بعد کار بیشتری میشه حالا ببینیم با همین یه میز کامپیوتر چند نفر شرکت میکنن 6 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ آره دیگه همه صداشون در اومد :icon_pf (34): ایشالا واسه سری بعد سخت ترش می کنیم. البته خب بعضی از بچه هام تازه شروع کردن دستشون خوب راه نیفتاده. ایشالا سری های بعد کار بیشتری میشه حالا ببینیم با همین یه میز کامپیوتر چند نفر شرکت میکنن من با همین 1 میز موافقم ... چون جدا برای منم که کی تا نیمه های ابری بیشتر کار کردم سخت بود یا لااقل وقت گیر بود . من هم شرکت می کنم ... ولی یه سوال دیوار های کار هم باید طراحی کنیم ... با فقط همین یک میز را ... انشالله با پایان یافتن این مسابقه آموزش متریال دهی و رندر شروع می شود. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ نه دیگه فقط یه میز کامپیوتر خالی. بدون دیوار و کف و ..... یادتون باشه، از رنگ و متریال استفاده نکنید. 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ بابا چقد تنبلین .... گوش کنین ببینین محمد چی میگه خب .. (ستاد پاچه خاری) 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ تا الان دو نفر کارشونو فرستادن. بدوین 1 لینک به دیدگاه
vorojak_error 478 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ تا الان دو نفر کارشونو فرستادن. بدوین يكم بي انصافيه ها اول بايد ميزبان شروع كنه محمد خان دست بجونبون كه بچه ها تشويق بشن:167: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من دارم یاد میگیرم....حالا مسابقهه رو برگزار نکنین تا من کامل یاد بگیرم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ ایشالا سری های بعدی شرکت میکنی. طراحی یه میز کامپیوترم که زیاد سخت نیست و وقت نمیگیره که 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ ایشالا سری های بعدی شرکت میکنی. طراحی یه میز کامپیوترم که زیاد سخت نیست و وقت نمیگیره که خب الان وقتم ازاده و دارم واسه بار اول میخونمش تا پنج شنبه صب کنین تا درسش کنم باشه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ منم گفتم تا پایان روز 5شنبه دیگه 2 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ نام: ندارم نام خانوادگی:مهم نیست محل تولد: تو این جهان شماره شناسنامه:12+1 تاریخ تولد:توی یکی از روزهای خدا اینم اطلاعات من برای ثبت نام :ws3::ws3::ws3: میشه منم شرکت کنم؟ :JC_thinking::w127::JC_thinking::w127::JC_thinking::w127::JC_thinking::w127: 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ هرکسی میتونه شرکت میکنه. فقط کار خودتو تا آخر روز 5شنبه واسم با پیغام خصوصی بفرستین 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ تمدید نمیشه ؟ من تازه دارم یاد میگیرم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ دوستانی که واسه این هفته نمیرسن، ایشالا تو مسابقه هفته بعد شرکت کنن. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ بدوین امروز روز آخره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده