peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ میخک:دلربایی داوودی:دوستی مروارید:عشق صادقانه ارکیده :عشق وزیبایی رزسرخ:عشق رمانتیک رزصورتی:عشق پنهان رززرد:دوستی رزسفید:عشق بی ریا آفتابگردان:درخشنده ترین ستاره بودن زنبق وسوسن:خالص ودوست داشتنی بودن بامبو:موفقیت آلسترومریا:صمیمیت 11 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ من خودم به پیشنهاد یکی از دوستانم گل بامبو خریدم دلیل خریدم اینه که گل خوش یمن و خوش شانسی است و خیلی از دلایل دیگه.... البته تعداد شاخه هاش هم مهمه دو ساقه بامبو: عشق سه تا شش ساقه : شادی پنج تا هفت ساقه: سلامتی هشت ساقه: ثروت نه ساقه : در حالت کلی نماد خوش یمنی من سه تا شاخه خریدم چون شندیم باید فرد باشه برای تولید مثل 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ من خودم به پیشنهاد یکی از دوستانم گل بامبو خریدم دلیل خریدم اینه که گل خوش یمن و خوش شانسی است و خیلی از دلایل دیگه.... البته تعداد شاخه هاش هم مهمه دو ساقه بامبو: عشق سه تا شش ساقه : شادی پنج تا هفت ساقه: سلامتی هشت ساقه: ثروت نه ساقه : در حالت کلی نماد خوش یمنی من سه تا شاخه خریدم چون شندیم باید فرد باشه برای تولید مثل ممنون ازجواب خوبت این روشنیده بودم امادقیق نمیدونستم واسه همین عنوان نکردم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده