soheiiil 24251 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 با سلام به منظور هر چه غنی تر نمودن تالار مکانیک و استفاده از دانش عالی استادان این مرز و بوم دوستان گرامی لطف کنند آدرس ایمیل اساتید محترمشون رو یا اینجا یا به صورت پیام خصوصی به اینجانب ارسال نمایند تا برای ایشان دعوتنامه و تبیلغ تالار ارسال شود خوشحال میشیم اساتید شما تاج سر ما نیز باشند به امید تالاری روز به روز قدرمند تر :icon_gol: 17
mohammad.ef 690 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2011 سلام . والا من شماره هاشون رو دارم . اگه میخواین تقدیم کنم یه کم صبر کنید تا ایمیل هاشون رو پیدا کنم . استادای تاپ رو میخواین یا همه اساتید رو ؟ 7
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2011 مرسی حاجی هر استادی که به نظرتون میتونه بیاد ایمیلشو بدین خو دانشجویان دکترا و اینا:دی 7
!Ell 4694 ارسال شده در 30 آبان، 2012 نتیجه چی شد؟ فکر خوبیه خب مریم جان یکم طول میکشه تا دوستان ایمیل اساتیدشونوپیدا کنن.. خودمم به وب سایتای استادام رجوع میکنم و ایمیلشونو میذارم البت اگه شمارهاشونم باشه یه اس ام اس کلی تبلیغ نواندیشان بدیم به همشون میتونه ایده ی جالبی باشه 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 30 آبان، 2012 فکر خوبیهخب مریم جان یکم طول میکشه تا دوستان ایمیل اساتیدشونوپیدا کنن.. خودمم به وب سایتای استادام رجوع میکنم و ایمیلشونو میذارم البت اگه شمارهاشونم باشه یه اس ام اس کلی تبلیغ نواندیشان بدیم به همشون میتونه ایده ی جالبی باشه ممنون الهام جان...یک زمانی خودم از مخالفین دعوت به اساتید بودم و میگفتم تالار به اون حد نرسیده...ولی الان فکر میکنم دیگه وقتشه....ایمیل اساتید هم که در صفحات دانشگاهها هست..سهیل هم که خودش داوطلب شده .. 3
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 30 آبان، 2012 حرکت جالبیه - منم میگردم ببینم پیدا میکنم -شاید یکم دیر بشه فقط انشالله در صورت نتیجه دادن یک عنوان مناسب برای این بزرگوارن پیدا بشه که احترامشون حفظ بشه و اینکه یجوری نشده که کاربرا سوالاتی در حد تز دکترا بپرسن فکر میکنم یجور نظارت و کمک به مدیران تالار ها بهترین حالت باشه موفق باشید 3
!Ell 4694 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2013 بچه ها ایمیل استاداتون چی شد؟ حداقل لینک وب سایتاشونو بذارین 3
!Ell 4694 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 1. مدرس مرکز آموزش عالی انقلاب اسلامی_ مکانیک_ تهران Mail: mehrsazanco@ yahoo.com 2. مدرس دانشگاه شهید رجایی_ دانشکده مکانیک - تهران _لویزان Mail: IMANI_MSH @ yahoo.com 3. Mail: m.aminkia@gmail.com 3
ارسال های توصیه شده