mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۸ در این سایت می تونید ببینید سرعت دانلود و آپلود واقعی شما چقدر هستش. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ برای چک سرعت ADSL از این سایت ها نیز می توانید استفاده کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ امروز سه شنبه است و چهار شنبه سوری با این حال اوضاع سرعت اینترنت بد نیست ! سرویس ART - 128 شاتل 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ من 512 آسيا تك دارم اينم سرعتم توي سايت speednet 3 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ اینم ماله من دلتون بسوزه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۸۹ اینم از سایتی که شما معرفی کردین گفتم شبهه ای ایجاد نشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده