رفتن به مطلب

همه چیز درموردتخم مرغ


ارسال های توصیه شده

یکی ازارزانترین منابع پروتئین،ویتامینb12‎ وeوفیبوفلاوین وفولاسین،آهن وفسفر،تخم مرغ است.اگرشمافقط ازتخم مرغهای استفاده میکنید که دارای پوسته سفیدهستندبه نکات زیر توجه کنید:

1.رنگ پوسته تخم مرغ هیچ ارتباطی به کیفیت ویامغزی بودن محتویات آن ندارد.

2.هرگزپوسته تخم مرغ رامدت طولانی قبل ازمصرف جدا نکنید این عمل پوشش حفاظتی طبیعی آن رااز بین میبرد.

3.تخم مرغهارادرسردترین قسمت یخچال نگه داری کنید.

4.اگرچه مرورزمان کیفیت تخم مرغ راکاهش میدهد امادردمای یخچال 4-5هفته تازه میماند.

5.تخم مرغ آب پز کاملاپوشش حفاظتی خودراازدست میدهددرنتیجه تنهاچندروزپس ازپخته شدن قابل مصرف است.

به نقل ازمجله پرورش اندام

سال دوم شماره22

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...