Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ در این آموزش یاد میگیریم چطور یک تایپوگرافی به صورت والپیپیر درست کنیم ...... گام اول یک سند جدید ایجاد کنید با هر ابعادی که دوست دارید سپس روی زمینتون رو رنگ دلخواه بریزید که من در اینجا از #242424 استفاده کردم سپس از لایه بگراند یک کپی دیگه گرفته و به مسیر Filter – Artistic – Film Grain رفته و تنظیمات زیر رو انجام بدید سپس opacity لایه بالایی که روش فیـــــــــــــــــــلتر رو اجرا کردید روی 50 درصد بگذارید گام دوم سپس یک لایه جدید ایجاد کنید و با استفاده از ابزار Radial Gradient Tool و استفاده از رنگ سیاه و سفید مثل زیر عمل کنید سپس مد لایه جدید رو روی Overlay بگذارید و opacity رو روی 55 درصد بگذارید گام سوم یک لایه جدید ایجاد کنید و با استفاده از براش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کمی روی کارتون بکشید وopacity رو روی 15 درصد بگذارید و تکستچر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو دانلود کرده و روی کارتون قرار بدید و opacity رو روی 10 درصد بگذارید گام چهارم با استفاده از فونت دلخواه که من از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام استفاده کردم متن دلخواهتون رو بنویسید گام پنجم opacity لایه متن رو روی 15 درصد بگذارید سپس یک گروه جدید ایجاد کنید و درونش رو با استفاده از فونت های متفاوت و متن های متفاوت در هر اندازه ای شروع کنید به تایپ متن های مورد نظرتون من از فونت های : Arial Cambria Candara Impact Tahoma Times New Roman Verdana And little bit more default fonts استفاده کردم گام ششم خب حالا لایه های متن درون گروهتون رو با انتخاب کردن همشون و زدن کلید های Ctrl+E ادغام کنید سپس همین طور که روی لایه ادغام شده حاصل از تمامی لایه های متنی هستیم،با نگه داشتن کلید Ctrl و کلیک روی کادر مربع شکل کوچک لایه متن اصلی و بزرگی که در مراحل اول ایجادش کردیم اون رو انتخاب کنید سپس کلید های Ctrl+J رو بزنید تا از لایه ادغام شده تنها بخشی که حاوی لایه اصلی متن هستش کپی گرفته بشه سپس بقیه لایه های اضافی متن رو Hidden کنید ادامه دارد ..... 10 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ گام هفتم لایه ای که حاصل از ادغام لایه های متن ریز تر بود رو دوباره قایل دیدنش بکنید و تنظیمات زیر رو روی تنظیمات لایه اش انجام بدید سپس opacity لایه رو روی 30 درصد بگذارید حالا از این لایه یک کپی بگیرید و برید سراغ لایه ی زیرین که ازش یک کپی گرفتید و به مسیر Filter – Blur – Motion برید و تنظیمات زیر رو انجام بدید سپس opacity رو روی 15 درصد بگذارید گام هشتم لایه متن اصلی و بزرگ رو قفل کنید و قبلش opacity رو روی 4 درصد بگذارید سپس یک لایه جدید ایجاد کنید و به مسیر Image – Apply Image برید و سپس به مسیر Filter – Render – Lightning Effects برید و تنظیمات زیر رو اعمال کنید و در نهایت opacity لایه رو روی 30 درصد بگذارید پایان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ برنامه فوتو شاپ دیگه ؟ شیما آره دیگه مسیر این تاپیک اینه عزیزم انجمن نواندیشان > فنی و مهندسی > گرافیک و انیمیشن > فتوشاپ Photoshop > آموزش و مقالات 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ شیما آره دیگه مسیر این تاپیک اینه عزیزم انجمن نواندیشان > فنی و مهندسی > گرافیک و انیمیشن > فتوشاپ Photoshop > آموزش و مقالات اوه ساری دقت نکردم 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ یک لایه جدید ایجاد کنید و با استفاده از براش Adys grunge brushes کمی روی کارتون بکشید وopacity رو روی 15 درصد بگذارید و تکستچر Concrete texture رو دانلود کرده و روی کارتون قرار بدید و opacity رو روی 10 درصد بگذارید درود این دوتا کار رو من نتونستم انجام بدم چطوری یه تکستچر رو روی کارم بذارم یا همون براش رو چطور؟؟؟؟:JC_thinking: توی این آموزش از این دوتا عکس استفاده شده؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ درود این دوتا کار رو من نتونستم انجام بدم چطوری یه تکستچر رو روی کارم بذارم یا همون براش رو چطور؟؟؟؟:JC_thinking: توی این آموزش از این دوتا عکس استفاده شده؟؟؟:mornincoffee: واسه اینکه براش رو وارد کنی... وقتی دانلودش کردی ... روش کلیک کن ... برنامه فتوشاپ باز میشه ... تو قسمت براش ها نگاه کنی می تونی براش پایین رو ببینی ... تکسچر هم یه تصویر هستش ... تصویر رو ذخیره کن ... در برنامه فتوشاپ file>open رو بزن و تصویر رو باز کن ... Ctrl +A رو بزن تا دور تصویر انتخاب شه Ctrl+C رو بزن تا کپی شه... برو تو فایل اصلی و Ctrl+V رو بزن تا تو داکیومنتت ظاهر شه ... بعدش می تونی سایزش رو تغییر بدی ... خوب گفتم؟ 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ واسه اینکه براش رو وارد کنی... وقتی دانلودش کردی ... روش کلیک کن ... برنامه فتوشاپ باز میشه ... تو قسمت براش ها نگاه کنی می تونی براش پایین رو ببینی ... تکسچر هم یه تصویر هستش ... تصویر رو ذخیره کن ... در برنامه فتوشاپ file>open رو بزن و تصویر رو باز کن ... Ctrl +A رو بزن تا دور تصویر انتخاب شه Ctrl+C رو بزن تا کپی شه... برو تو فایل اصلی و Ctrl+V رو بزن تا تو داکیومنتت ظاهر شه ... بعدش می تونی سایزش رو تغییر بدی ... خوب گفتم؟ عالی بود مرسی مرسی 1 لینک به دیدگاه
hamed255 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من تو قسمت آخر زماني كه عكس ميگرم و به ***** رنجر ميرم به قسمت light نميره چكار كنم؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی تصویری رو باز می کنی light باید فعال باشه ... مسیر رو درست رفتی؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
hamed255 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی تصویری رو باز می کنی light باید فعال باشه ...مسیر رو درست رفتی؟ :jc_thinking: ميدنم مسيرشو ولي واسه من غير فعاله لطفا كمكم كنيد ممنون ميشم مرسي لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ من هیچ کدوم از تصاویرو نمیبینم(فقط این تاپیک) میشه پیگیری کنید 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ من هیچ کدوم از تصاویرو نمیبینم(فقط این تاپیک) میشه پیگیری کنید بله ... مثل اینکه سایت منبع ***** شده ... سعی می کنم امشب تصاویر رو در آپلودسنتر سایت آپلود کنم ... 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ میام ویرایش میکنم حتما مرسی گفتید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده