danielo 15240 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2011 باورتون نمیشه ولی از دیروز یکی از معروف ترین سایت ها اعلام نتایج فوتبال هیتلر شد. فکر کنم دیگه قاطی کردند و به اونجاشون رسیده. حتی سایت answer.yahoo.com هم هیتلر شده. این تاپیک را زدم که از شما بخواهم برایشون دعا کنید . در ضمن یکی بگه من کجا میتونم اطلاع بدم .چون شاید اشتباهی هیتلر کردند؟؟؟ 5
MechJJ 11369 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2011 باورتون نمیشه ولی از دیروز یکی از معروف ترین سایت ها اعلام نتایج فوتبال هیتلر شد.فکر کنم دیگه قاطی کردند و به اونجاشون رسیده. حتی سایت answer.yahoo.com هم هیتلر شده. این تاپیک را زدم که از شما بخواهم برایشون دعا کنید . در ضمن یکی بگه من کجا میتونم اطلاع بدم .چون شاید اشتباهی هیتلر کردند؟؟؟ livescore رو شاید به خاطر این هیلتر کردن که نتایج اسرائیل رو هم ثبت میکرد.:icon_pf (34)::ws28: 4
El Roman 31720 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2011 احتمالا بعد از شکست انقلاب نرم دنبال انقلاب ورزشی بوده 3
Waffen 15120 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2011 بنده شخصا چون یک انسان مرفح بی درد هستم و از اینترنت آزاد 2 مگابایتی استفاده میکنم این مسائل رو درک نمیکنم کلا...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری