O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ دوستان عزيز سلام چهارمين كنفرانس سلامت الکترونیکی و کاربردهای ICT در پزشکی ایران قراره كه 28 و 29 بهمن 89 در مشهد مقدس برگزار شه. توي سايت اين كنفرانس ايت طور اومده كه: "هدف این رخداد علمی تقویت و تداوم ارتباط بین محققین، صنعتگران و متخصصین مراکز درمانی، هماهنگی و همفکری در زمینههای تحقیقات در علوم وابسته به پزشکی و مهندسی در سطح دانشگاهها، ﻣﺆسسات آموزشی-پژوهشی و مراکز صنعتی وابسته کشور میباشد و همچنین تبادل تجربیات در قالب ارائه مقالات علمی، نشستهای تخصصی و کارگاههای آموزشی است." محور هاي همايش: سلامت الكترونيك در ايران داده كاوي در پزشكي سلامت همراه سيستم هاي پزشكي از راه دور بيوانفورماتيك و انفورماتيك پزشكي آموزش الكترونيكي در پزشكي واقعيت مجازي و كاربرد هاي تشخيصي-درماني شبكه هاي الكترونيكي بهداشتي درماني و اورژانس اخلاق پزشكي در سلامت الكترونيك استاندارد ها و قوانين در سلامت الكترونيك اقتصاد پزشكي در سلامت الكترونيك محل برگزاري: مجتمع فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد دبير همايش: دكتر محمد علي خليل زاده رتبه ي همايش: ملي/سراسري سايت كنفرانس: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اميدوارم كه علاقه مندان شركت كنن و همايش خوبي هم باشه موفق و پيروز باشيد. 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا تازگی اینقدر کمیته علمی فعال شده ! این 87یا ترکوندن واقعا اگه کسی خواست بیاد ناهارش مهمون من شوخی کردم هاااااا 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ هيچكي اين كنفرانسه رو نرفت ببينه چه طوريه؟ 2 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ هيچكي اين كنفرانسه رو نرفت ببينه چه طوريه؟ اگه منظورت منم که فکر کنم دقیقا منم نه ! اخه دقیقا کنکور ارشد بود روز اولش ، روز دومش هم من مشهد نبودم سعی میکنم از انجمن علمی اطلاعات بگیرم ازش 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ نه بابا شما كه گفته بودي نيستي :persiana__hahaha: با خرزو خان و خانواده ش بودم :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده