sima69 106 ارسال شده در 13 مرداد، 2011 سلام دوستان من توي دانلود فيلم هاي اموزش دچار مشكل شدم 3 تاي اولو كه دانلود كردم باز كرد ولي بقيه رو دانلود كردم توي باز كردنش erorrميده... ميگهunexpected end of archiveو the file is corrupt لطفا منو راهنمايي كنيد... 2
pollreme 38 ارسال شده در 27 مهر، 2011 چقدر این تاپیک خوب بود:( مثل اینکه دیگه قرار نیست ادامه داشته باشه آموزش ها:( خیلی خیلی خوب بود مخصوصا طرز بیان مدرس خیلی گرم و صمیمی و روان بود حیف شد واقعا 2
KRALL 11 ارسال شده در 1 آبان، 2011 سلام ممنون از مطالب فوق العاده آموزنده و كاراتون در صورت امكان بقيه آموزشاتونم واسم ارسال بفرمايين 1
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 17 آبان، 2011 سلام من برنامه 3d max 2012 رو نصب کردم ولی تو قسمت material libraries ، متریال max رو نداره میشه راهنمایی کنید چطوری باید این متریال ها پیدا کنم:icon_gol: 2
amir15523 289 ارسال شده در 13 دی، 2011 سلام، واقعا دستت مرسی مجتبی جان :a030: من چند تا از آموزش ها رو گرفتم، تقریبا 3ds max بلدم، بیشتر احتیاج به آموزش v ray دارم، آموزش v ray کی شروع میشه آقا مجتبی؟ 2
nasimz 19 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 سلام با تشکر از آموزش های خیلی خوبتون من در بعضی از بخش ها مشکل Extract کردن رو دارم. می خواستم اگه امکانش هست این فایل ها رو بازبینی کنید. لیست فایل های دارای مشکل به این ترتیب هست: ،MoveRotate ،MoveSnap3 ،AltQ، MirrorPivot، Line2، و در بخش آموزش وی ری: ExteriorLighting3 ،ExteriorLighting1 ،studio، DomeLight باز هم تشکر می کنم و خوشحال می شم مشکل این فایل ها حل بشن. 4
pooran.mehr 6294 مالک ارسال شده در 24 خرداد، 2012 نحوه کار کردن با فایل اتوکد قسمت اول حجم فایل 17 مگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت دوم حجم فایل 13 مگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل اوتوکد و رندرها حجم فایل 3 مگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر از مدرسه گرافیکی امیر المومنین برای سلامتی مدرس فایل لطفا یک صلوات بفرستید 9
saman_s 78 ارسال شده در 21 تیر، 2012 سلام باتشكر از همه كساني كه در رسيدن به اين مطالب ما را ياري كردن صميمانه تشكر مي كنم واميدوارم كه خداوند اجر، سلامتي ،عزت و ثروت عظيمي نسيب شما بكند ولي تورو خدا ما رو وبچه هاي ك به اين آموزش عادت كردن معاف نفرماييد./ 4
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 4 شهریور، 2012 همه فایلا رو گذاشتم دانلود شه:دی نمیشه بقیش هم بزارید؟؟:دی 5
mohsen memar 514 ارسال شده در 2 شهریور، 2013 سلام ... خیلی عالیه ... شما نرم افزار 3دی مکس 2012 یا 2013 رو برای دانلود دارین بذارین؟؟؟ و همینطور آموزش تصویری طریقه نصبشونو .... ممنون .... 3
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 2 شهریور، 2013 سلام ... خیلی عالیه ... شما نرم افزار 3دی مکس 2012 یا 2013 رو برای دانلود دارین بذارین؟؟؟ و همینطور آموزش تصویری طریقه نصبشونو .... ممنون .... سلام ، از اینجا میتونید نسخه ی 2012 رو همراه با آموزش نصب دانلود کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
mohsen memar 514 ارسال شده در 2 شهریور، 2013 سلام ، از اینجا میتونید نسخه ی 2012 رو همراه با آموزش نصب دانلود کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون ... ولی حجمش زیاد نیست؟؟؟ 1
ارسال های توصیه شده