sima69 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستان من توي دانلود فيلم هاي اموزش دچار مشكل شدم 3 تاي اولو كه دانلود كردم باز كرد ولي بقيه رو دانلود كردم توي باز كردنش erorrميده... ميگهunexpected end of archiveو the file is corrupt لطفا منو راهنمايي كنيد... 2 لینک به دیدگاه
pollreme 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ چقدر این تاپیک خوب بود:( مثل اینکه دیگه قرار نیست ادامه داشته باشه آموزش ها:( خیلی خیلی خوب بود مخصوصا طرز بیان مدرس خیلی گرم و صمیمی و روان بود حیف شد واقعا 2 لینک به دیدگاه
KRALL 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ سلام ممنون از مطالب فوق العاده آموزنده و كاراتون در صورت امكان بقيه آموزشاتونم واسم ارسال بفرمايين 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من برنامه 3d max 2012 رو نصب کردم ولی تو قسمت material libraries ، متریال max رو نداره میشه راهنمایی کنید چطوری باید این متریال ها پیدا کنم:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
amir15523 289 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ سلام، واقعا دستت مرسی مجتبی جان :a030: من چند تا از آموزش ها رو گرفتم، تقریبا 3ds max بلدم، بیشتر احتیاج به آموزش v ray دارم، آموزش v ray کی شروع میشه آقا مجتبی؟ 2 لینک به دیدگاه
nasimz 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ سلام با تشکر از آموزش های خیلی خوبتون من در بعضی از بخش ها مشکل Extract کردن رو دارم. می خواستم اگه امکانش هست این فایل ها رو بازبینی کنید. لیست فایل های دارای مشکل به این ترتیب هست: ،MoveRotate ،MoveSnap3 ،AltQ، MirrorPivot، Line2، و در بخش آموزش وی ری: ExteriorLighting3 ،ExteriorLighting1 ،studio، DomeLight باز هم تشکر می کنم و خوشحال می شم مشکل این فایل ها حل بشن. 4 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ نحوه کار کردن با فایل اتوکد قسمت اول حجم فایل 17 مگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت دوم حجم فایل 13 مگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فایل اوتوکد و رندرها حجم فایل 3 مگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر از مدرسه گرافیکی امیر المومنین برای سلامتی مدرس فایل لطفا یک صلوات بفرستید 9 لینک به دیدگاه
saman_s 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام باتشكر از همه كساني كه در رسيدن به اين مطالب ما را ياري كردن صميمانه تشكر مي كنم واميدوارم كه خداوند اجر، سلامتي ،عزت و ثروت عظيمي نسيب شما بكند ولي تورو خدا ما رو وبچه هاي ك به اين آموزش عادت كردن معاف نفرماييد./ 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ همه فایلا رو گذاشتم دانلود شه:دی نمیشه بقیش هم بزارید؟؟:دی 5 لینک به دیدگاه
dariush86 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ آقا چرا نمیزارید دیگه..خیلی خوب بود.... 2 لینک به دیدگاه
aida71 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ mamnun kheylii kheylii alii budan.. 3 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ سلام ... خیلی عالیه ... شما نرم افزار 3دی مکس 2012 یا 2013 رو برای دانلود دارین بذارین؟؟؟ و همینطور آموزش تصویری طریقه نصبشونو .... ممنون .... 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ سلام ... خیلی عالیه ... شما نرم افزار 3دی مکس 2012 یا 2013 رو برای دانلود دارین بذارین؟؟؟ و همینطور آموزش تصویری طریقه نصبشونو .... ممنون .... سلام ، از اینجا میتونید نسخه ی 2012 رو همراه با آموزش نصب دانلود کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ سلام ، از اینجا میتونید نسخه ی 2012 رو همراه با آموزش نصب دانلود کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون ... ولی حجمش زیاد نیست؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده