Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ چرا اکثر کسانیکه تحلیل میشوند را من نمیشناسم !!! قدرت تجزیه و تحلیل من پایین آمده انگار !!!!! احتمالا اون بصیرته اومده پایین ! دیروز اگه می رفتی تو تجلی سیل عظیم غرق می شدی، الان دوز بصیرتت رفته بود بالاتر -------------- اما تحلیل شخصیت راحله خانوم اول از همه شخصیتش که بسیار قابل احترامه بسیار مهربون و البته بسیار صبور این صبر و تامل و همچنین فکر و ایده های خوبش تو پست هاش خصوصا تو مسائل مهم مربوط به انجمن کاملا نمایانه علیرغم جدیتی که تو کارش هست، همیشه سرحاله و پر انرژی این هم از نظر من حقیر خیلی مهمه که آدما حتی تو شرایط بدشون، روحیه شون رو حفظ کنن و به اطرافیان پالس مثبت بدن. این مورد به نظر من یکی از بهترین ویژگی های راحله هستش این ها رو اضافه کنید به تمام موارد قبلی که دوستان گفتن راحله جان امیدوارم همواره بلا انقطاع تو زندگیت موفق باشی 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ همین مدت کوتاه که باهاش آشنا شدمخیلی مهربون و دلنشینی هستش :rose::rose: ممنون سپیده جانم خودت خوبی گلم :rose::rose: فرصت خوبی رو در زندگی از دست داده.فقط همین رو می دونم. ضمنن بگم این رو شاید حتی خودش هم ندونه... ببخشید من اصلا نمیشناسم شما رو چجور اینو میگید؟:w127: بهر حال ممنون که نظرتون رو گفتین :rose: سلام به همهمرسی راحله جون از دعوتت:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خوب راحله از افرادی بود که اون اوایل که من اومدم سایت باهام دوست شد. از خصوصیاتش میتونم اینارو بگم: فوق العاده مهربون و مردم دار:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v به هیچ وجه اهل حرف درآوردن نیست.من تا حالا چیزی نشنیدم از کسی بگه. نوشتارش رو میپسندم چون همیشه رعایت ادب رو مدنظرش داره دوسش دالم خیلی زیاد:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ممنون نازی جونم :aghosh: نظر لطفته عسیسم :rose: ممنون که اومدی خانوم گل احتمالا اون بصیرته اومده پایین !دیروز اگه می رفتی تو تجلی سیل عظیم غرق می شدی، الان دوز بصیرتت رفته بود بالاتر -------------- اما تحلیل شخصیت راحله خانوم اول از همه شخصیتش که بسیار قابل احترامه بسیار مهربون و البته بسیار صبور این صبر و تامل و همچنین فکر و ایده های خوبش تو پست هاش خصوصا تو مسائل مهم مربوط به انجمن کاملا نمایانه علیرغم جدیتی که تو کارش هست، همیشه سرحاله و پر انرژی این هم از نظر من حقیر خیلی مهمه که آدما حتی تو شرایط بدشون، روحیه شون رو حفظ کنن و به اطرافیان پالس مثبت بدن. این مورد به نظر من یکی از بهترین ویژگی های راحله هستش این ها رو اضافه کنید به تمام موارد قبلی که دوستان گفتن راحله جان امیدوارم همواره بلا انقطاع تو زندگیت موفق باشی گیجالتم میدی پیمان خان :girl_blush2: اینجوریا هم نیستا اینا نظر لطفه دوستای گل و مهربونمه:rose: بازم ممنونم :rose::rose: 4 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ خيلي خوبه خيلي خانومه دوسش دارم 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ شناخت من نسبت به راحله خاتون! در حد خوندن چند پست ازشه.احساس ميكنم آدم منطقي و آرومي باشه. 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ راحله خیلی مهربونه مسئولیت پذیره به فکر همه هست وقتی می خواد کاری را انجام بده معمولا تمام جوانب اون رو در نظر میگیره خیلی خونگرمه معمولا از روی احساسات تصمیم نمیگیره قلب بسیار پاکی داره برات آرزوی بهترین ها را دارم عزیزم 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ خيلي خوبهخيلي خانومه دوسش دارم ممنون عزیز دلم خودت خوبی عسیسم :aghosh: :rose: شناخت من نسبت به راحله خاتون! در حد خوندن چند پست ازشه.احساس ميكنم آدم منطقي و آرومي باشه. ممنون محسن جان لطف دارین :rose: راحله خیلی مهربونه مسئولیت پذیره به فکر همه هست وقتی می خواد کاری را انجام بده معمولا تمام جوانب اون رو در نظر میگیره خیلی خونگرمه معمولا از روی احساسات تصمیم نمیگیره قلب بسیار پاکی داره برات آرزوی بهترین ها را دارم عزیزم ممنون فهیمه عزیزم بمن لطف داری مهربون :aghosh: منم بهترینها رو واست آرزومندم گلم :aghosh: :rose: 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ خب به سلامتی این تاپیک تحلیل راحله جونم تموم شد با تشکر از راحله عزیز و همه دوستان:4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده