shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ سلام دوستان من دیگه نمی نم که باید چی کار کنم این قدر با این انسیس ور رفتم که دیگه کلافه شدم اگر دوستان عزیز به من کمک کنن خیلی خیلی ممنون می شم صورت سوال من اینه : در یک استوانه که دمای یک نقطه از سطح بالایی رو داریم (مثلا مرکز سطح بالایی ) می خوام توزیع به صورت شعاعی در همون سطح بالا و همچنین در معق این استوانه رو بررسی کنیم و کانتور های دما رو بیبینم چی میشه اقا هر کس که این کار رو بلده من رو کمک کنه ایمل من هم اینه shayangilani@yahoo.com تو رو خدا کمکم کنید 1 لینک به دیدگاه
Prof.Eng 1862 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ سلام دوستان من دیگه نمی نم که باید چی کار کنم این قدر با این انسیس ور رفتم که دیگه کلافه شدم اگر دوستان عزیز به من کمک کنن خیلی خیلی ممنون می شم صورت سوال من اینه : در یک استوانه که دمای یک نقطه از سطح بالایی رو داریم (مثلا مرکز سطح بالایی ) می خوام توزیع به صورت شعاعی در همون سطح بالا و همچنین در معق این استوانه رو بررسی کنیم و کانتور های دما رو بیبینم چی میشه اقا هر کس که این کار رو بلده من رو کمک کنه ایمل من هم اینه shayangilani@yahoo.com تو رو خدا کمکم کنید صورت مسئله را بهتر توضیح دهید. عکسی، چیزی هم از مسئله به اضافه مشکل یا خطای انسیس بیاورید. نگفته اید مشکل چیست؟ 1 لینک به دیدگاه
shayan1989 523 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ صورت مسیله من دقیقا مثل مثال صفحه 209 کتاب مثلث نارنجی (جلد 3) هستش فقط تفاوت اینجاست که من می خواهم در سطح بالا هم توزیع دما به صورت شعاعی داشته باشم مثل اولین مثال فصل چهارم همین کتاب که توزیع دما رو به صورت شعاعی بررسی کرده این پایین هم یک عکس هستش من بلد نیستم توی فروم ها عکس بذارم ولی فکر کنم با این عکس متوجه بشید مشکل اینجاست که به هیچ عنوان نمی تونم این کار رو انجام بدم چون تا اونجایی که می دونم برای توزیع دمای شعاعی روی یک سطح باید keypoint داشته باشیم ولی تو این مثال از node برای توزیع دما استفاده کرده اگز کسی می تونه من رو کمک کنه لطفا ایملش رو برام بزاره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
shayan1989 523 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ کسی نیست من رو کمک کنه دوستان کمک کنید جون بچه تون لینک به دیدگاه
ac747 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ یه ذره بیشتر توضیح بدین. من کتاب مثلث نارنجی رو ندارم می خواین بعضی نقاط روی یه دایره دمای مشخصی داشته باشن ؟ لینک به دیدگاه
shayan1989 523 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ یه ذره بیشتر توضیح بدین. من کتاب مثلث نارنجی رو ندارم می خواین بعضی نقاط روی یه دایره دمای مشخصی داشته باشن ؟ می خوام دما به صورت تابعی از زمان گسترش پیدا کنه تا ی مساحت بخصوصی لینک به دیدگاه
ac747 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ می خوام دما به صورت تابعی از زمان گسترش پیدا کنه تا ی مساحت بخصوصی یه سطح دارین که می خواین دمای سطح به صورت تابعی از زمان تغییر کنه اگه اینجوری که من متوجه شدم باشه سخت نیست. مسئله رو دقیق توضیح بدین تا ببینم می تونم یا نه .... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده