رفتن به مطلب

پروژه انسیس من گیر کرده کمکم کنید

shayan1989

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان من دیگه نمی نم که باید چی کار کنم این قدر با این انسیس ور رفتم که دیگه کلافه شدم

اگر دوستان عزیز به من کمک کنن خیلی خیلی ممنون می شم

صورت سوال من اینه : در یک استوانه که دمای یک نقطه از سطح بالایی رو داریم (مثلا مرکز سطح بالایی ) می خوام توزیع به صورت شعاعی در همون سطح بالا و همچنین در معق این استوانه رو بررسی کنیم و کانتور های دما رو بیبینم چی میشه

اقا هر کس که این کار رو بلده من رو کمک کنه :ws52:

ایمل من هم اینه shayangilani@yahoo.com

تو رو خدا کمکم کنید

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام دوستان من دیگه نمی نم که باید چی کار کنم این قدر با این انسیس ور رفتم که دیگه کلافه شدم

اگر دوستان عزیز به من کمک کنن خیلی خیلی ممنون می شم

صورت سوال من اینه : در یک استوانه که دمای یک نقطه از سطح بالایی رو داریم (مثلا مرکز سطح بالایی ) می خوام توزیع به صورت شعاعی در همون سطح بالا و همچنین در معق این استوانه رو بررسی کنیم و کانتور های دما رو بیبینم چی میشه

اقا هر کس که این کار رو بلده من رو کمک کنه :ws52:

ایمل من هم اینه shayangilani@yahoo.com

تو رو خدا کمکم کنید

صورت مسئله را بهتر توضیح دهید. عکسی، چیزی هم از مسئله به اضافه مشکل یا خطای انسیس بیاورید. نگفته اید مشکل چیست؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

صورت مسیله من دقیقا مثل مثال صفحه 209 کتاب مثلث نارنجی (جلد 3) هستش فقط تفاوت اینجاست که من می خواهم در سطح بالا هم توزیع دما به صورت شعاعی داشته باشمUntitled.html

مثل اولین مثال فصل چهارم همین کتاب که توزیع دما رو به صورت شعاعی بررسی کرده

این پایین هم یک عکس هستش من بلد نیستم توی فروم ها عکس بذارم ولی فکر کنم با این عکس متوجه بشید

مشکل اینجاست که به هیچ عنوان نمی تونم این کار رو انجام بدم چون تا اونجایی که می دونم برای توزیع دمای شعاعی روی یک سطح باید keypoint داشته باشیم ولی تو این مثال از node برای توزیع دما استفاده کرده

اگز کسی می تونه من رو کمک کنه لطفا ایملش رو برام بزاره

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

Untitled.html

لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...

یه ذره بیشتر توضیح بدین. من کتاب مثلث نارنجی رو ندارم

می خواین بعضی نقاط روی یه دایره دمای مشخصی داشته باشن ؟

لینک به دیدگاه
یه ذره بیشتر توضیح بدین. من کتاب مثلث نارنجی رو ندارم

می خواین بعضی نقاط روی یه دایره دمای مشخصی داشته باشن ؟

می خوام دما به صورت تابعی از زمان گسترش پیدا کنه تا ی مساحت بخصوصی

:ws44:

لینک به دیدگاه
می خوام دما به صورت تابعی از زمان گسترش پیدا کنه تا ی مساحت بخصوصی

:ws44:

یه سطح دارین که می خواین دمای سطح به صورت تابعی از زمان تغییر کنه

اگه اینجوری که من متوجه شدم باشه سخت نیست. مسئله رو دقیق توضیح بدین تا ببینم می تونم یا نه ....

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...