Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ اصول انجماد W.Kurz D.J.Fisher مترجم : سید نوید هاشمی دانشجوی کارشناسی ارشد متالورژی جوشکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
sina_rezaie 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ سلام پیمان جان شما مقاله و یا پروزه راجع به انجماد در فولاد های زنگ نزن فریتی دارید؟؟ لینک به دیدگاه
sina_rezaie 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ من این کتاب را نتونستم دانلود کنم. امکان داره که لینکشو به روز کنید چون واقعا بهش احتیاج دارم با تشکر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده