.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ چجوری تو فوتوشاپ فارسی بنویسم؟ مریم کار نمیکنه 7 لینک به دیدگاه
0 CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ضمن برای هر مشکل 1 تاپیک ایجاد کنید .. / ممنون .. لینک به دیدگاه
0 CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا من ندارمش؟ متاسفانه فتوشاپت سازگار نیست .. نسخه خاور میانه نیست نه ؟ بهتره از پکهای نرم افزاری نصب کنید .. مثل لرد 3 لینک به دیدگاه
0 partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسیییییییییییییییییییییییییییی! لینکش می ذاری واسم؟:persiana__hat: ایهیم .. صفحه اول همین تاپیک حمید لینک دانلودش رو گذاشته ... :w16: پست های بعدیش هم بخون ... :ws3: لینک به دیدگاه
0 goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ متاسفانه فتوشاپت سازگار نیست .. نسخه خاور میانه نیست نه ؟ بهتره از پکهای نرم افزاری نصب کنید .. مثل لرد مرسی! من خودمم با فتوشاپ سازگار نیستم! غرب زدس! 2 لینک به دیدگاه
0 Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی! من خودمم با فتوشاپ سازگار نیستم! غرب زدس! جالب گفتی...... البته منظور حمید نسخه سازگار با زبان های خاور میانه مِن جمله فارسی بود ....:flowerysmile: خیلی خوبه اگر اینو تهیه کنی :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
0 goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws3: جالب گفتی...... البته منظور حمید نسخه سازگار با زبان های خاور میانه مِن جمله فارسی بود ....:flowerysmile: خیلی خوبه اگر اینو تهیه کنی :flowerysmile: متوجه شدم عزیزم!:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
سوال
.MohammadReza. 19850
چجوری تو فوتوشاپ فارسی بنویسم؟
مریم کار نمیکنه
لینک به دیدگاه
27 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده