0 Nightingale 10531 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2011 چجوری تو فوتوشاپ فارسی بنویسم؟ مریم کار نمیکنه:ws52: فارسی نویس های دیگه ای هم هست منتها کلا فارسی نویس ها دردسرند !:banel_smiley_4: ممکنه نرم افزار دچار مشکل شده باشه مثه مال من که اینجوری شده بود .......... برو فتوشاپ نسخه ME که برای خاور میانه هست رو بگیر که دیگه مشکلی نداشته باشی و به صورت مستقیم میتونی فارسی تایپ کنی :girlhi: اگرم کارت فوریه میتونی تو ورد بنویسی و به صورت پی دی اف ذخیره کنی بعد فایل پی دی افو بیاری تو فتوشاپ ......... یه کم دردسره ولی خب اگر کارت عجله ایه جواب میده ......:icon_gol: 6
0 CodePlus 15426 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2011 فقط شتاب نگار فارسی از اینجا نسخه 5 رو که مجانی هست بگیرید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قلمهای مریم رو هم از اینجا بگیرید و کپی کنید توی فونتای ویندوز .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی راحت فارسی بنویسید .. (راهنماشو بخونید ) 7
0 partow 25305 ارسال شده در 6 خرداد، 2011 من شتاب فارسی نگار رو دانلود کردم ... فونت مریم هم نصب کردم ... بازم نمیتونم تو photoshop CS5 فارسی بنویسم ... 4
0 Hermis 158 ارسال شده در 6 خرداد، 2011 اینقدر باهاش ور رفتم تا تونستم بنویسم ... :shad: چیطوریه؟ :JC_thinking: من با مریم کار میکنم ولی با این برنامه نتونستم. :JC_thinking: 4
0 partow 25305 ارسال شده در 6 خرداد، 2011 برنامه شتاب فارسی نگار رو که دانلود کردی ... بازش می کنی ... طبق چیزی که خود سایتش نوشته عمل می کنی ... چگونه از شتاب فارسینگار در سایر محیط های گرافیکی استفاده کنم؟ روش کپی/چسباندن: شتاب فارسینگار را اجرا کنید. گزینه "مریم" را از قسمت انتهایی نوار ابزار (Toolbar) انتخاب کنید. متن مورد نظر خود را تایپ کنید. دکمه کپی را در نوار ابزار (Toolbar) فشار دهید (نکته: گزینه کپی را از منوی کلید سمت راست موس انتخاب نکنید). به برنامه مورد نظر بروید و جعبه ورود متن (جایی که در آن تایپ میکنید) بیاورید. یک قلم "مریم" در برنامه مورد نظر انتخاب کنید. قلمهای مریم مانند F_Nazanin کلید سمت راست موس را در برنامه مورد نظر بزنید و گزینه Paste را انتخاب کنید. اگر ویندوز شما 2000، XP و یا بالاتر باشد و برخی از حروف به درستی نمایش داده نشد "حالت انسی" را خاموش و یا روشن کرده و دوباره تلاش کنید. البته در اینجا 5
0 goddess_s 16415 ارسال شده در 15 تیر، 2011 فارسی نویس های دیگه ای هم هست منتها کلا فارسی نویس ها دردسرند !:banel_smiley_4: ممکنه نرم افزار دچار مشکل شده باشه مثه مال من که اینجوری شده بود .......... برو فتوشاپ نسخه me که برای خاور میانه هست رو بگیر که دیگه مشکلی نداشته باشی و به صورت مستقیم میتونی فارسی تایپ کنی :girlhi: اگرم کارت فوریه میتونی تو ورد بنویسی و به صورت پی دی اف ذخیره کنی بعد فایل پی دی افو بیاری تو فتوشاپ ......... یه کم دردسره ولی خب اگر کارت عجله ایه جواب میده ......:icon_gol: من مشکلم اینه که کلا نمیتونم تایپ کنم! نه فارسی نه انگلیسی! 3
0 Nightingale 10531 ارسال شده در 15 تیر، 2011 من مشکلم اینه که کلا نمیتونم تایپ کنم! نه فارسی نه انگلیسی! وا ؟:ws38: مگه میشه ؟ فتوشاپت مشکل نداره ؟ میخوای دوباره نصبش کن 2
0 goddess_s 16415 ارسال شده در 15 تیر، 2011 وا ؟:ws38: مگه میشه ؟ فتوشاپت مشکل نداره ؟ میخوای دوباره نصبش کن اهاین ! شده دیگه! فوتوشاپش پرتاله! 2
0 Nightingale 10531 ارسال شده در 16 تیر، 2011 اهاین ! شده دیگه! فوتوشاپش پرتاله! نمیدونم والا ولی من خودم با نسخه پرتال همیشه مشکل داشتم احتمالا از همونه مثلا مال من سیو نیمکرد درست 1
0 goddess_s 16415 ارسال شده در 16 تیر، 2011 نمیدونم والا ولی من خودم با نسخه پرتال همیشه مشکل داشتم احتمالا از همونه مثلا مال من سیو نیمکرد درست خا باشه! مرسیییی! 1
0 peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 22 تیر، 2011 ببخشید!یه سؤال دارم من فتوشاپ 12نصب کردم تایپ فارسی داره اولش هم خوب بودنمیدونم چکارکردم که حالاجداجداتایپ میکنه.سرهم نمینویسه هرکارمیکنم درست نمیشه لطفاراهنماییم کنید. 1
0 Nightingale 10531 ارسال شده در 22 تیر، 2011 ببخشید!یه سؤال دارم من فتوشاپ 12نصب کردم تایپ فارسی داره اولش هم خوب بودنمیدونم چکارکردم که حالاجداجداتایپ میکنه.سرهم نمینویسه هرکارمیکنم درست نمیشه لطفاراهنماییم کنید. سلام با این اوصاف باید نسخه خاورمیانه رو داشته باشید برای درست شدنش متنتون رو انتخاب کنید و به منوی Edit>Apply Middle Easter composer برید و انتخابش کنید امیدوارم درست شه 2
0 peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 22 تیر، 2011 سلام با این اوصاف باید نسخه خاورمیانه رو داشته باشید برای درست شدنش متنتون رو انتخاب کنید و به منوی Edit>Apply Middle Easter composer برید و انتخابش کنید امیدوارم درست شه ببخشید!فکرکنم نسخه شواشتباه کردید!درمنوی editگزینه applyوجودنداره.شورتکات رودسکتاپ adobe photoshop cs5هست. 1
0 Nightingale 10531 ارسال شده در 22 تیر، 2011 ببخشید!فکرکنم نسخه شواشتباه کردید!درمنوی editگزینه applyوجودنداره.شورتکات رودسکتاپ adobe photoshop cs5هست. خب پس همینجوری فارسی رو درست مینوشته مثه نسخه فتوشاپ قدیم من که اینطوری بود و بعد از یه مدت خود به خود از کار افتاد و کاری هم نمیشد براش کرد حتی با نصب دوباره نرم افزار و یا حتی تعویض ویندوز ..... بهتره همون نسخه خاورمیانه رو تهیه کنید که کلا مشکلی نداشته باشید :icon_gol: 1
0 peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 22 تیر، 2011 خب پس همینجوری فارسی رو درست مینوشته مثه نسخه فتوشاپ قدیم من که اینطوری بود و بعد از یه مدت خود به خود از کار افتاد و کاری هم نمیشد براش کرد حتی با نصب دوباره نرم افزار و یا حتی تعویض ویندوز ..... بهتره همون نسخه خاورمیانه رو تهیه کنید که کلا مشکلی نداشته باشید :icon_gol: ممنونم به قول معروف بهترین راه حل پاک کردن صورت مسئله است!!!کارم روباacdseeراه انداختم متشکرم.اگه سؤالی راجع به تعمیرات لوازم صوتی تصویری داشتید بپرسید. 1
0 goddess_s 16415 ارسال شده در 23 تیر، 2011 صنام! چرا وقتی تایپ میکنم از چپ به راست مینویسه و حروف و بهم نمیچسبونه؟ 2
0 partow 25305 ارسال شده در 23 تیر، 2011 فکر کنم با شتاب فارسی نگار مشکلت حل شه ... واسه منم همینجوریه ... ولی این برنامه رو دانلود کردم و ازش استفاده می کنم ... 2
0 goddess_s 16415 ارسال شده در 24 تیر، 2011 فکر کنم با شتاب فارسی نگار مشکلت حل شه ... واسه منم همینجوریه ... ولی این برنامه رو دانلود کردم و ازش استفاده می کنم ... :w16: مرسیییییییییییییییییییییییییییی! لینکش می ذاری واسم؟:persiana__hat: 1
0 CodePlus 15426 ارسال شده در 24 تیر، 2011 اینو تست کن ... برو به Paragraph و روی منوی آبشاری گوشه سمت راست کلیک کن .. و مود رو روی .. Midlle eastern تنظیم کن .. 5
سوال
.MohammadReza. 19850
چجوری تو فوتوشاپ فارسی بنویسم؟
مریم کار نمیکنه
27 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده