HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ سلام سوالی داشتم از دوستان وارد در زمینه کامپیوتر و ویندوز پس زمینه نوشته های ویندوز من آبی رنگ شده قبلا بدون رنگ بود مثلا جایی که نوشته شده My Computerبک گراندش آبی شده چطور میتونم به حالت اول بر گردونم این مورد رو؟ منظورم تصاویر زیر هست میخوام بک گراند آیکون هام از حال آبی در بیاد و بی رنگ باشه ممنونم 1 لینک به دیدگاه
0 Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ یکبار بک گراند وینوزت را یک صفحه خالی انتخاب کن none. سپس از رنگ ها ، رنگ سبز را انتخاب کن تا کل مونیتورت سبز بشه،ببین میشه یا نه؟ 1 لینک به دیدگاه
0 HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ یکبار بک گراند وینوزت را یک صفحه خالی انتخاب کن none. سپس از رنگ ها ، رنگ سبز را انتخاب کن تا کل مونیتورت سبز بشه،ببین میشه یا نه؟ خیر نشد منظورم تفاوت بین دو عکس زیر هست بدون رنگ برای حالت پیش فرض ویندوز و رنگ آبی حالتیه که الان به وجود آمده و میخوام از بین بره و به حالت اول برگرده همه آیکون هام پس زمینه شون آبی شده 1 لینک به دیدگاه
0 Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ میفهمم چی میگی. واسه همین گفتم اینکارو کنی،مال خودم هم همینطور شده بود،باید یک صفحه سفید بیاد روی دسکتاپت که نوشته باشه Restore my active desktop که اونو بزنی. یکبار theme ویندوزت را عوض کن و کامپیوتر را restart کن. windows classic fbhv. لینک به دیدگاه
0 HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ نمیدونم چطور شد که خودش اتوماتیک حل شد 1 لینک به دیدگاه
سوال
HaMiD.CFD 20379
سلام
سوالی داشتم از دوستان وارد در زمینه کامپیوتر و ویندوز
پس زمینه نوشته های ویندوز من آبی رنگ شده
قبلا بدون رنگ بود
مثلا جایی که نوشته شده My Computerبک گراندش آبی شده
چطور میتونم به حالت اول بر گردونم این مورد رو؟
منظورم تصاویر زیر هست
میخوام بک گراند آیکون هام از حال آبی در بیاد و بی رنگ باشه
ممنونم
لینک به دیدگاه
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده