Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چجوری کار میکنه؟ چنده آقا؟ امتیازای منو خرج نکنی 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ چجوری کار میکنه؟ ابتدا برنامه را نصب میکنیم، بعد از اجرای برنامه درصدهای مورد نظر را وارد کرده و دکمه ی Run را میفشاریم، اکنون نرم افزار رتبه تخمینی را نمایش خواهد داد 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ ابتدا برنامه را نصب میکنیم، بعد از اجرای برنامه درصدهای مورد نظر را وارد کرده و دکمه ی Run را میفشاریم، اکنون نرم افزار رتبه تخمینی را نمایش خواهد داد با تشکر فراوان از توضیحات بسیار خوب و مفید شما و زحماتی که برای تالار عمران میکشید خب اصلشم همون درصداست که نمیدونیم چند میشه :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ با تشکر فراوان از توضیحات بسیار خوب و مفید شما و زحماتی که برای تالار عمران میکشید خب اصلشم همون درصداست که نمیدونیم چند میشه :icon_pf (34): إإإإإإإإإإإإإإإ چطور نمیدونی درصداتو؟ اول از همه یه نیگا به سوالای کنکور پارسال بنداز، ببین چند میزنی، بعدش میتونی درصدای کنکورای آزمایشیتو بذاری توش ببینی رتبت چند میشه، درضمن عزیز دل برادر، این نرم افزار تخمین رتبه هستش، نه رتبه واقعیت 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فقط برای گروه عمران قابل استفاده هست؟ 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ امتیازای منو خرج نکنی نترس دارم واست چی چنده؟ رتبه ت ديگه راستي ف ي ل ت ر ه 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ فقط برای گروه عمران قابل استفاده هست؟ منم همین سوالو دارم 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ نترس دارم واست نوچ. گفتم یادآوری کرده باشم راستي ف ي ل ت ر ه دوستانی که نمیتونن از فورشیر دانلود کنن براتون اینجا آپ کردم استفاده کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ فقط برای گروه عمران قابل استفاده هست؟ منم همین سوالو دارم بله این برنامه برای گروه عمران تدوین شده منبعش هم civil-arshad.ir هستش، اسم درسایی که باید درصداشو وارد کنید نوشته توش، به نظر نمیاد برای رشته های دیگه قابل استفاده باشه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ رتبه ت ديگه خدا کنه زیر 100 شم، یا حداقلش زیر 500، دیگه زیر 1000 آخرشه دیگه راه نداره 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ خدا کنه زیر 100 شم، یا حداقلش زیر 500، دیگه زیر 1000 آخرشه دیگه راه نداره دقيقاً چنده؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده