spow 44203 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 بدترین درد عادت است . عادتهای نادرست ویران کننده هستند . روح و جسم را ویران میکنند . ژان ژاک روسو معتقدد است : تنها چیزی که بچه باید به آن عادت کند این است که به هیچ چیز عادت نکند . این جمله را به نظر من باید با طلا نوشت . هر اعتقاد و عملی که فقط از روی عادت انجام شود از نظر من مردود است . حتی نمازی که از روی عادتهای کودکی تا به امروز خوانده شود , نماز نیست تکرار یک عادت است . اعتقاداتی که از روی عادت باشد رد تفکر است و رد تفکر آغاز بلاهت است و ابتدای ددمنشی . و زندگی که براساس عادت باشد زندگی نیست . بدترین چیز این است که به شرایط بد زندگی مان و در سطح وسیع تر جامعه مان عادت کنیم . مثل همین وضعی که الان در اکثر زندگی ها و در نتیجه در جامعه وجود دارد . به شنیدن خبرهای بد و مرگ و کشتن عادت کردیم . به دیدن صحنه های جنایت و هیچ حرکتی نکردن عادت کردیم . قبح این چیزها در جامعه از بین رفته است . مردم به راحتی اعدام را در میدان شهر نگاه میکنند !!!! گاهی میترسم که ما هم به وضعی برسیم که اروپا قبلا رسیده بود . زمانی که ملت هنگام قطع کردن سر انسانها با گیوتین بافتنی میکردند. تو گویی یک فیلم کمدی نگاه میکنند . البته الان هم در نهایت تاسف خیلی فرق نمیکنه . باید مواظب عادتهایمان باشیم . با جمله "ترک عادت موجب مرض است " به شدت مخالف هستم . عادتها و روشهای غلط را باید دور ریخت . هرچند که سخت باشد این کار ولی غیرممکن نیست . به نقل از یه جای خوب 1
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 26 فروردین، 2011 احیانا میدونی طلا گرمی چند شده که میخوای اون جمله رو با طلا بنویسی؟
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری