Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ برای یکی از دوستان نقشه بردارمون لازم شده بود که تعدادی نقطه با فرمت اتوکد رو به فایل تکست تبدیل بکنه تا بتونه برای ساختن سطح در نرم افزار لند یا سیویل تری دی استفاده بکنه . در اینترنت به به یک فایل اتولیسپ زیبا و کاربردی برخوردم که خواستم شما هم اگر دوست داشتین در محیط اتوکد از اون استفاده بکنید. اگر مشکلی بود بگید. :د برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
rghb3000 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام اين ليسپ چه جور اجرا ميشه. راستش من يك نقشه اتوكد روستا با كلي نقاط دارم استادمون گفته بايد پروفيل طوليشو بكشيد. تو اينترنت گشتم با اتولند دسكتاپ ميشه كشيد اما بايد نقاطشو بصورت تكست داشت. در حال جستجوي راهي بودم كه پست شما رو ديدم حالا بايد چه جور عمل كنم؟ 2 لینک به دیدگاه
khnight 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام اين ليسپ چه جور اجرا ميشه. راستش من يك نقشه اتوكد روستا با كلي نقاط دارم استادمون گفته بايد پروفيل طوليشو بكشيد. تو اينترنت گشتم با اتولند دسكتاپ ميشه كشيد اما بايد نقاطشو بصورت تكست داشت. در حال جستجوي راهي بودم كه پست شما رو ديدم حالا بايد چه جور عمل كنم؟ فقط تو command اتوکد باید pts رو تایپ کنی و بعد ازت نقاط یا پلی لاینها رو میخواد و بعدش هم باید فایلت رو ذخیره کنی. 3 لینک به دیدگاه
civilengineering 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ مرسی خیلی بهم کمک کردین خدا خیرتون بده 1 لینک به دیدگاه
alish1993 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ فقط تو command اتوکد باید pts رو تایپ کنی و بعد ازت نقاط یا پلی لاینها رو میخواد و بعدش هم باید فایلت رو ذخیره کنی. من از اتوکد 2013 استفاده میکنم.دستوری به صورت pts وجود نداره.اگه میشه راهنمایی کنید.همینطور بگید فایلی ک دانلود کرئم رو چیکار کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
alish1993 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ برای یکی از دوستان نقشه بردارمون لازم شده بود که تعدادی نقطه با فرمت اتوکد رو به فایل تکست تبدیل بکنه تا بتونه برای ساختن سطح در نرم افزار لند یا سیویل تری دی استفاده بکنه .در اینترنت به به یک فایل اتولیسپ زیبا و کاربردی برخوردم که خواستم شما هم اگر دوست داشتین در محیط اتوکد از اون استفاده بکنید. اگر مشکلی بود بگید. :د من از اتوکد 2013 استفاده میکنم.دستوری به صورت pts وجود نداره.اگه میشه راهنمایی کنید.همینطور بگید فایلی ک دانلود کرئم رو چیکار کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
faezoon 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ برای یکی از دوستان نقشه بردارمون لازم شده بود که تعدادی نقطه با فرمت اتوکد رو به فایل تکست تبدیل بکنه تا بتونه برای ساختن سطح در نرم افزار لند یا سیویل تری دی استفاده بکنه .در اینترنت به به یک فایل اتولیسپ زیبا و کاربردی برخوردم که خواستم شما هم اگر دوست داشتین در محیط اتوکد از اون استفاده بکنید. اگر مشکلی بود بگید. :د میشه بفرمایید چه طورمشه ازش استفاده کرد؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Amirjamalifar 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۷ سلام چرا من وقتی از نقطه ها خروجی میگیرم نقطه z تو فایل متنی نیستش ممنون میشم جواب بدید لینک به دیدگاه
al.ghorbanian 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۸ در در 5 بهمن 1389 در 21:19، Behrooz CE گفته است : برای یکی از دوستان نقشه بردارمون لازم شده بود که تعدادی نقطه با فرمت اتوکد رو به فایل تکست تبدیل بکنه تا بتونه برای ساختن سطح در نرم افزار لند یا سیویل تری دی استفاده بکنه . در اینترنت به به یک فایل اتولیسپ زیبا و کاربردی برخوردم که خواستم شما هم اگر دوست داشتین در محیط اتوکد از اون استفاده بکنید. اگر مشکلی بود بگید. :د برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام مهندس لطف میکنین بگین اگر خطوط منحنی میزان و نقطه های کد ارتفاعشون صفر باشه و فقط لیبل داشته باشن میشه کاری کرد؟ لینک به دیدگاه
fateme_NA_22 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۴۰۲ در ۱۳۸۹/۱۱/۵ در ۲۱:۱۹، Behrooz CE گفته است: برای یکی از دوستان نقشه بردارمون لازم شده بود که تعدادی نقطه با فرمت اتوکد رو به فایل تکست تبدیل بکنه تا بتونه برای ساختن سطح در نرم افزار لند یا سیویل تری دی استفاده بکنه . در اینترنت به به یک فایل اتولیسپ زیبا و کاربردی برخوردم که خواستم شما هم اگر دوست داشتین در محیط اتوکد از اون استفاده بکنید. اگر مشکلی بود بگید. :د برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من متاسفانه نتونستم دانلودش کنم - خیلی ضروری هست واسم ممنونم کمکم کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده