soheil.zal 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ سلام کسی از دوستان درایورهای "PM45" رو داره برام بفرسته ؟ واقعا ممنونش میشم کارم گیره:sad0::sad0: لینک به دیدگاه
sat204 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ سلام" اقا دمت گرم عااااالی بسیار عالی.. ممنونم از اینکه اینهمه زحمت کشیدی من شخصا خیلی چیزا یاد گرفتم بهمین دلیل عضو شدم فدا... 1 لینک به دیدگاه
Reza.shekarkhah 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ خب در قسمت قبل موفق شدیم نوع چیپ ست و Controller رو تشخیص بدیم . . . چیپ ست لپتاپی که من مثال زدم ینی Dell XPS 1340 از خانواده ی Intel و مدل PM45 بود. در این قسمت باهم وارد سایت Intel میشیم و درایور مورد نیاز رو برای PM45 دانلود میکنیم. ( قابل توجه بعضیا!!! ) درایور های این چیپ ست ها ( خانواده ی Intel ) ، در پکیج Intel Matrix Storage Manager قرار داره که در فیلم آموزشی بارها هایلایتش کردم . . . مراحل برای تمام چیپ ست ها تقریبا به یک شکل هست. من برای چیپ PM45 مثال زدم. مطابق با فیلم آموزشی پیش برید . . . (فایل پیوست یا فایل آپلود شده ) ==> برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ادامه داره . . . ببخشد این لینکی که گذشتید خرابه یعنی کشکیه فقط برنامه ها ی دانلود داخلش هست و خودت فایل اصلی وجود نداره . میشه درستش کنید. 數 لینک به دیدگاه
Reza.shekarkhah 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ خب در قسمت قبل موفق شدیم نوع چیپ ست و Controller رو تشخیص بدیم . . . چیپ ست لپتاپی که من مثال زدم ینی Dell XPS 1340 از خانواده ی Intel و مدل PM45 بود. در این قسمت باهم وارد سایت Intel میشیم و درایور مورد نیاز رو برای PM45 دانلود میکنیم. ( قابل توجه بعضیا!!! ) درایور های این چیپ ست ها ( خانواده ی Intel ) ، در پکیج Intel Matrix Storage Manager قرار داره که در فیلم آموزشی بارها هایلایتش کردم . . . مراحل برای تمام چیپ ست ها تقریبا به یک شکل هست. من برای چیپ PM45 مثال زدم. مطابق با فیلم آموزشی پیش برید . . . (فایل پیوست یا فایل آپلود شده ) ==> برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ادامه داره . . . لطفا این لینک رو درست کنید چون فایل مورد نظر داخلش نیست . به نظرم خرا ب شده لینک به دیدگاه
Reza.shekarkhah 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ لطفا لینک ذانلود به بخش اموزش مراجعه به سایت اینتل رو درست کنید . به نظرم خراب شده لینک به دیدگاه
abfg 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سلام کسی هست در رابطه با ریختن xp به این روش با ارور ACPI روبرو شده باشه ؟ همون صفحه آبی لینک به دیدگاه
sdas sdasd 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ واقعا آموزش کامل و حرفه ای بود ولی یه سوال داشتم توی cpu z و device manager مدل چیپستم اینه میتونید واسم درایورشو بزارید لینک به دیدگاه
Hadi kazemi 93 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان لینک دانل.د از سایت اینتل خرابه. کسی هست قبلا دانلود کرده باشه؟؟؟ لینک به دیدگاه
Backtrack 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ Slm khedmat doostane borgvar va modirane geranqadr ke vaqt mizaran va rahnamai mikonan maro vase moshkelate computerimoon man ham mesle sdas sdasd daqiqan hamin chipset VA southbridge ro to barname CPU-Z neshoon mide ama ghesmate device manager ama nemitonam driver hasho peyda konam age vat kardin komak konin merC (babat Finglish boodan peygham ham ozr khahi mikonam chon age qarar bood farsi benvisam har yek doone harf ro bayad 2 S@T donbalesh migashtam:w16: ) لینک به دیدگاه
علی حسین پور مکاری 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید نماز و روزه هایتون قبول باشه من تمام کارهایی که گفقه اید رو انجام دادم تاثیر کرد اما مال من صفحه ابی رو نشون نداد و فقط هارد هارو اورد و چند ثانیه بعد لپ تاپ خاموش شد علتش چیست لطفا راهنماییم کنید ممنون. لینک به دیدگاه
omid_66 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۷ سلام به همگي من در مورد همين موضوع يه مشكلي دارم كسي هست جواب بده لطفا. اخه اين مطلب خيلي قديمي شده. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۷ سلام به همگي من در مورد همين موضوع يه مشكلي دارم كسي هست جواب بده لطفا.اخه اين مطلب خيلي قديمي شده. سلام ای کاش حالا سوالتونو مطرح میکردین، دوستان اگه بتونن راهنمایی میکنن لینک به دیدگاه
omid_66 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۷ من یه لپ تاپ dell inspiron 1564 دارم سیستم ddr3 هستش دوگیگ رم کارت گرافیک 1. کارت گرافیک ati هست چیپست و cpu اینتل برای نصب شدن بعضی نرم افزار ها مجبور به نصب ویندوز xp هستم. با استفاده از همین روشهایی که گفته شد هارد شناسایی شده و ویندوز xp profesional نصب شد. انواع و اقسام درایورهای مختلف رو هم با درایور پک نصب کردم. اما مشکلم اینجاس که دمای cpu بالا هست خیلی هم دورش بالاس دما روی 67 درجه هست. سرعنش مثل موقعی هست که هنوز هیچ درایوری نصب نکرده باشی . اقا راه حل حرفه ای بگید نگید 7 نصب کن برا کار من فقط xp جواب میده. troobleshoot compactibility سون هم جواب نمیده چون تاریخ ساخته شدن سون بعد از تاریخ ساخت کرک نرم افزاریه که میخوام نصب کنم. 2 لینک به دیدگاه
shimbarco 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۷ سلام . متاسفانه من چیپست لپ تاپ خودم ( مدل lenovo ideapad 510) را نتونستم دانلود کنم و اصلا نبود .. از طرفی خیلی نیاز به ویندوز xp دارم. ماشین های مجازی هم مفت نمیارزه . چون با کوچکترین مشکلی ممکنه همه دادهام بپره و ... ممنون میشم راهنمایی کنید .. chipset skylake-u لینک به دیدگاه
Sinos12 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۹ سلام ببخشید من لپ تاپ لنوو l340 دارم میشه ویندوز xp 32 bitروش نصب کرد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده