رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

دانلود چندمقاله درزمینه شبکه های توزیع وانتقال وتجهیزات وابسته

 

 

كاربرد برنامه‌ريزي خطي در تصحيح ميزان توليد نيروگاهها

جهت محدود نمودن قدرت در خطوط شبكه

در اين مقاله روشي جهت تصحيح ميزان توليد نيروگاهها بخاطر محدود كردن قدرت در يك يا چند خط شبكه كه معمولاً نسبت به يك حد از پيش تعيين شده‌اي انجام مي‌پذيرد، مورد توجه و بررسي قرار گرفته است.

چون اين امر ممكن است باعث گردد كه قدرت در برخي از خطوط ديگر شبكه از حدود از پيش تعيين شده‌اي فراتر رود و در برخي از مواقع اضافه بار (Over Load) در اينگونه خطوط حاصل گردد. لذا بايد روشي سيسماتيك و كلاسيك را مورد توجه قرار داد زيرا در غير اينصورت حصول به يك جواب منطقي غيرقابل دسترس خواهد بود.

در اين مقاله جهت دستيابي به اين امر، از برنامه‌ريزي خطي (Linear-Programming) يا LP استفاده شده است. اين روش نه تنها ما را قادر مي‌سازد كه قدرت در برخي از خطوط شبكه را به يك حد معيني محدود سازيم، بلكه تغييرات و جابجائي توليد (Generation-Shifting) از يك نيروگاه به نيروگاه ديگر را حداقل مي‌سازد. همچنين با استفاده از الگوريتم معرفي شده ميتوان شرايط اضطراري سيستم قدرت (Cotingency-Analysis) را كه نتيجه خارج شدن يك يا چند خط حاصل مي‌شود و باعث اضافه بار در خطوط ديگر مي‌گردد را مورد تحليل قرار داد و با تصحيح توليد (Generation-Correction) در نيروگاه‌ها از اضافه بار اينگونه خطوط جلوگيري نمود. علاوه بر اين مهندسين طراح و بهره‌بردار با استفاده از اين تكنيك قادر خواهند بود در صورت خارج شدن برخي از خطوط (بهر دليل) تصميم مقتضي راجح به تغيير و تصحيح ميزان تولي در نيروگاهها اتخاذ نمايند تا بقيه خطوط شبكه دستخوش ناهنجاري ناشي از ميزان قدرت منتقله نگردند. چون در اين مقاله از مدل LP براي بهينه سازي (optimisation) استفاده شده است، براي بررسي مسئله پخش بار نيز از مدل خطي (DC-Load flow) ياري جسته‌ايم تا جوابها سريعتر و با تقريب نسبتاً خوبي حاصل شوند.

 

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

طراحي الكتريكي خطوط انتقال نيرو با توجه به مسائل و مشكلات اجرائي

 

 

طراحان و مهندسين مشاور خطوط انتقال نيرو عموماً طراحي را بر مبناي مشخصات فني ارجح و شرايط اقتصادي مناسب انجام مي‌دهند، حال آنكه عدم توجه به مسائل و مشكلات اجرائي ممكن است كليه بررسيهاي فني و اقتصادي را تحت الشعاع قرار داده و نتيجه را معكوس نمايد. در اين مقاله كوشش شده است تا روشي جهت طراحي الكتريكي خطوط انتقال نيرو با توجه به مسائلي فني، اقتصادي و اجرائي ارائه گردد.

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 4
لینک به دیدگاه

اثرات فني و اقتصادي مقره‌ها در طراحي شبكه‌هاي فشارقوي

در اين مقاله اثرات فني و اقتصادي مقره‌ها در طراحي خطوط انتقال نيرو بررسي و تاثير نوع آلودگي در افزايش سرمايه‌گذاري خطوط انتقال نيرو اشاره مي‌گردد و سپش روشهائي جهت كسب مقدار عايقي لازم و نتيجتاً تعيين تعداد مقره‌ها در مناطقي كه داراي آلودگي نامشخص مي‌باشند ارائه مي‌گردد و در نهايت ضمن بررسي مختصري از وضعيت آلودگي كشور به دسته‌بندي آن با توجه به مناطق مختلف با شرايط متفاوت پرداخته مي‌شود.

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برنامه‌ريزي توسعه شبكه در شرايط نامشخص

 

برنامه‌ريزي در صنعت برق همانند برنامه‌ريزي در ساير زمينه‌هاي صنعتي و عمراني شامل مراحلي است كه متشكل از جمع‌آوري اطلاعات و شناخت وضعيت موجود، برآورد و تشخيص نياز آينده و در نهايت بررسي ميزان و چگونگي احداث تأسيسات لازم براي رفع نياز مي‌باشد. با توجه به اينكه در بين مراحل ياد شده، تشخيص و برآورد نياز آينده وضعيتي بغرنج داشته و به سادگي قابل دستيابي نيست لذا اين مقاله به بحث در مورد موضوع مذكور و ابعاد مختلف آن پرداخته و در نهايت روشي را كه بنظر مي‌رسد داراي معايب كمتري باشد جهت نحوه رفع مشكل پيشنهاد مي‌نمايد.

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

 

استفاده از سيم محافظ خطوط انتقال نيرو جهت برق رساني به روستاها

 

 

پراكندگي روستاهاي كوچك و بزرگ ايران و مشكلات برقرساني به آنها يكي از موضوعات مهمي است كه شركتهاي برق منطقه‌اي و ديگر مسئولان به آن گريبانگير مي‌باشند و عموماً بعلت بالا بودن هزينه در اغلب مواقع برقرساني به اين روستاها يا توجيه پذير نيست يا امكان پذير نمي‌باشد.

در اين مقاله امكان استفاده از سيم محافظ خطوط انتقال نيرو در برقرساني روستاها و مراكز مخابراتي و ديگر مراكز راهي مورد بررسي قرار مي‌گيرد و بدليل طولاني بودن و گستردگي خطوط انتقال نيرو استفاده از اين مهم مي‌تواند قابل توجه و بررسي باشد.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 4
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...