Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ سه شنبه ها و جمعه های زیادی گذر کردند ولی خبری از جلسه اول نیست خانم مدیر پس چی شد؟ بچه ها همه طالبند این وسط چه مشکلی هست که این آموزش جزئی تر نمیشه؟:icon_pf (34): خواهشا آغاز کنید دوستان دوباره وقت اعلام آمادگیه کسانی که می خواهند بیایند انشالله این آموزش باید سروشکل بگیره ممنون:icon_gol: من اجازه خاک خوردن این تاپیک را نمیدم این تاپیک باید توش آموزش شروع بشه و تاآخر نرم افزار کارگشای بچه ها باشه پای همه چیزش هم هستم چون واقعا مهندس صنایع بدون نرم افزار بی سواده 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ سه شنبه ها و جمعه های زیادی گذر کردند ولی خبری از جلسه اول نیست خانم مدیر پس چی شد؟بچه ها همه طالبند این وسط چه مشکلی هست که این آموزش جزئی تر نمیشه؟:icon_pf (34): خواهشا آغاز کنید دوستان دوباره وقت اعلام آمادگیه کسانی که می خواهند بیایند انشالله این آموزش باید سروشکل بگیره ممنون:icon_gol: من اجازه خاک خوردن این تاپیک را نمیدم این تاپیک باید توش آموزش شروع بشه و تاآخر نرم افزار کارگشای بچه ها باشه پای همه چیزش هم هستم چون واقعا مهندس صنایع بدون نرم افزار بی سواده مرسی از توجهت... حدس میزدم شما اولین نفری باشی که اعتراض کنی! ولی نرم افزارش روی سیستمم نصب نمیشه و بدون اون هم من نمیتونم آموزش بذارم ... بنابراین تا اون موقع ادامه بدین شما! 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ من اگه چیزی نمیگم مال اینه که یه دوره دارم که از اول بهمن شروع میشه...از 2 سال قبل مونده..به محض اینکه شروع بشه منم کمک میکنم.حتما. 4 لینک به دیدگاه
Boruziniyat 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ مرسی از توجهت... حدس میزدم شما اولین نفری باشی که اعتراض کنی!ولی نرم افزارش روی سیستمم نصب نمیشه و بدون اون هم من نمیتونم آموزش بذارم ... بنابراین تا اون موقع ادامه بدین شما! اگر کمکی برای رفع مشکل نصب از دست بقیه بر می آید بیشتر توضیح بدین. در زمینه آموزش پریماورا هم من یک سری تمرینات دارم که اگر فکر می کنید بهتون کمک میکنه براتون بفرستم تا مطالب آموزشی تون رو کامل کنید. ارادتمند بروزی 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ اگر کمکی برای رفع مشکل نصب از دست بقیه بر می آید بیشتر توضیح بدین.در زمینه آموزش پریماورا هم من یک سری تمرینات دارم که اگر فکر می کنید بهتون کمک میکنه براتون بفرستم تا مطالب آموزشی تون رو کامل کنید. ارادتمند بروزی راستش نصب p6 از همون اول مشکل داشت! حتی استاد این درس هم به سختی برامون نصبش کرد!نرم افزار کامل نصب میشه اما موقع اجرا مشکل داره...مگه حالت stand alone نصب نمیشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Boruziniyat 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ راستش نصب p6 از همون اول مشکل داشت! حتی استاد این درس هم به سختی برامون نصبش کرد!نرم افزار کامل نصب میشه اما موقع اجرا مشکل داره...مگه حالت stand alone نصب نمیشه؟ در مجموع میشه گفت نصب پریماورا چیزی شبیه هفت خوان رستمه. بسته به نوع ویندوز و ورژن p6 روشهای نصب مختلف رو باید امتحان کرد. من روی ویندوز 7 و p6 r8.1 بیشترین عذاب رو کشیدم ولی بالاخره نصب شد. راحت ترینش هم نصب p6 r6.2 و قبل از آن روی xp است. 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ در مجموع میشه گفت نصب پریماورا چیزی شبیه هفت خوان رستمه.بسته به نوع ویندوز و ورژن p6 روشهای نصب مختلف رو باید امتحان کرد. من روی ویندوز 7 و p6 r8.1 بیشترین عذاب رو کشیدم ولی بالاخره نصب شد. راحت ترینش هم نصب p6 r6.2 و قبل از آن روی xp است. ویندوز من ارجینال خود دستگاهه. 7 هستش 64 بیت. آره والا. نمدونم چرا اینجوریه... 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ سلام من ویندوز ایکس پی سرویس پک3 هست یه پریمآورا 6 بود نصب نشد ولی یه نرم افزار دیگه از دوستم گرفتم به راحتی نصب شد من که قبل از خانم مدیر شروع نمی کنم ولی اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نمی کنم اگر میگم من زودتر شروع نمی کنم کنار نکشیدم همچنان درصحنه هستم ولی امتیاز تاپیک باشماست ومن به خودم اجازه شروع نمیدم ولی حاضرم کمک کنم البته اگر سواد داشته باشم 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ ...و ما همچنان آماده ی آموزش ایم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ ...و ما همچنان آماده ی آموزش ایم آماده باش تااموراتت بگذره ماکه اموراتمون گذشت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده