رفتن به مطلب

کباب ترکی خانگی


Mahnaz.D

ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

8229822.jpgمغز ران گوساله= 500 گرم

روغن مايع= 5 قاشق غذاخوري

پودر سير= 1 قاشق چايخوري

نمك و فلفل سياه= به مقدار لازم

پياز رنده شده= 1 عدد

گوجه فرنگي رنده شده= 2 عدد

آويشن= 1 قاشق مربا خوري

سير= 2-3 حبه

آلومينيوم و يا كاغذ روغني= 1 تكه

نان= چند تكه

گوجه فرنگي= 3-4 عدد

پياز= 2 عدد

فلفل كبابي =3-4 عدد

طرز تهيه:

گوشت را به تكه هاي نازك به اندازه كف دست ببريد . مواد سس را آماده كنيد و گوشت را داخل اين سس بگذاريد تا چند ساعت داخل اين سس در يخچال بماند . گوشت را از سس در بياوريد و روي آلومينيوم فويل اول سه چهار تكه در پايين بعد روي آن همه تكه هاي گوشت را بچينيد و با آلومينيوم محكم بپوشانيد.

آن را در فريزر بگذاريد تا خوب يخ بزند بعد از آن كه از فريزر در آورديد قبل از اين كه يخش باز شود برشهاي خيلي نازك بزنيد . در يك ماهي تابه روغن بريزيد و گوشت را سرخ كنيد . پودر سير ، نمك و فلفل به آن اضافه كنيد . لاي نان را با گوشت ، پياز خلال شده ، برشهاي گوجه و فلفل پر كنيد ( سس گوشت را با پياز رنده شده - گوجه فرنگي رنده شده - روغن مايع - آويشن - سير له شده - نمك و فلفل تهيه كنيد ).

نكته:

۱ـ اين غذا براي بچه هايي كه از خانه به مدرس تغذيه مي برند بسيار مغذي مي باشد.

۲ـ اندكي پروتئين و آهن به بدن مي رساند.اين مقدار مواد براي 4 نفر در نظر گرفته شده است.

  • Like 7
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

Turkish-Lamb.jpg

مواد لازم:

1 قاشق چایخوری روغن زیتون

1 فیله گوساله

1 عدد پیاز

2 قاشق چایخوری شکر

نان ترکیه ایماست نعنایی

:4/1 فنجان ماست معمولی

1 قاشق چایخوری نعنا خورد شده

کمی آب لیمو ترش تازه

نمک و فلفل

 

طرز تهیه:

1- روغن را در یک ماهیتابه نچسب حرارت دهید، سپس گوشت گوساله را به آن اضافه کرده و به مدت 4 دقیقه سرخ کنید ، هر طرف را به مقداری سرخ کنید که کاملا برشته و ترد شود. آن را 5 دقیقه ای کنار بگذارید و سپس خرد کنید

.2- پیازها و شکر را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید .

3- برای آماده کردن ماست نعنایی همه مواد لازم را با هم در یک کاسه مخلوط کنید.

4- نان ترکیه ای را پهن کرده و گوشت گوساله ای را که خرد کرده اید روی آن گذاشته ، مخلوط شکر و پیاز را نیز روی آن ریخته و در آخر کمی ماست روی آن ریخته و نوش جان کنید

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...