bandarabasi 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ مهدی صادقی هستم ؛ فارغ التحصیل گرافیک . تقریبا از 74 بود که وارد گود حرفه ای گرافیک شدم . تا حالا با چند روزنامه و مجله و انتشاراتی همکاری کرده ام اما از 77 که وارد روزنامه انتخاب شدم مسیر حرکت حرفه ای ام جدی تر شد . سال 78 ازدواج کردم ؛ با کسی که خیلی دوستش دارم . 79 بود که تدریس در دانشگاه را شروع کردم با دانشکده صدا و سیما و از 80 به تعداد این دانشگاهها اضافه شد : سوره ، آزاد تهران ، آزاد اراک ، دانشکده شریعتی ، شاهد ، فرهنگ و هنر قم . سال 80 سال جالبی برایم بود . از این سال صفحه گرافیک را در انتخاب منتشر کردم . برای اولین بار بود که هر هفته یک صفحه کامل درباره گرافیک در یک روزنامه منتشر می شد . این وضعیت سه سال ادامه داشت و توی این صفحه همه چی داشتم : گفت و گو ، نقد ، گزارش ، معرفی کتاب ، مقاله و خبر . از همین صفحه بود که دوستان زیادی پیدا کردم . از 82 که مجوز نشر رسم را گرفتم چند تا کتاب منتشر کردم که این پایین می بینید . 83 هم که روزنامه تعطیل شد دوستان زیادی بهم پیشنهاد کردند تا مجله ای را شروع کنم و همان مباحث را ادامه دهم . راستش مدتی هم دو دل بودم که شروع بکنم یا نه ؟ اما احساس می کنم یک نشریه اینترنتی موفق تر خواهد بود . به خصوص اینکه حالا حداقل روزی شش هفت ساعت پای اینترنت هستم .به این خاطر تصمیم گرفتم این سایت را که عمدتا یک سایت خبری است ، راه اندازی و همان مسیر را دنبال کنم . اما با نگاهی جدیدتر و متفاوت تر . دومين کتاب سال گرافيک دانشجويي ناشر : رسم گردآورنده : مهدي صادقي مقدمه و طرح جلد : استاد هوشنگ کاظمي چاپ اول : 1384 قطع : خشتي تعداد صفحات : 120 چاپ : چهار و پنج رنگ کاغذ : گلاسه مات 150 گرمي توضيح : اين شامل آثار 150 نفر از دانشجويان گرافيک از 34 مرکز دانشگاهي است که به احترام استاد هوشنگ کاظمي و به همراه تعدادي از آثار ايشان منتشر شده است. اولين کتابسالآرمها و لوگوهاي دانشجويان گرافيک ناشر : رسم گردآورنده : مهدي صادقي چاپ اول : 1383 قطع : جيبي تعداد صفحات : 64 چاپ : تک رنگ کاغذ : تحرير 80 گرمي توضيح : اين شامل 96 اثر از دانشجويان گرافيک است که به احترام استاد دکتر محمود جواديپور و به همراه تعدادي از آثار ايشان منتشر شده است. چهار (گزيدهتصويرسازيهايمهديصادقيدر روزنامهجامجم) ناشر : رسم گردآورنده : مهدي صادقي چاپ اول : 1383 قطع : جيبي تعداد صفحات : 32 چاپ : چهار رنگ کاغذ : گلاسه مات150 گرمي توضيح : اين شامل تعدادي از آثار تصويرسازي مهدي صادقي در روزنامه جام جم است که براي ويژهنامه " چهارديواري " اين روزنامه طراحي شده است. سه (گزيدهطرحهايمهديصادقيدربارهموسيقي) ناشر : رسم گردآورنده : مهدي صادقي مقدمه: حميدرضا عاطفي چاپ اول : 1383 قطع : جيبي تعداد صفحات : 32 چاپ : چهار رنگ کاغذ : گلاسه مات150 گرمي توضيح : اين شامل تعدادي از آثار تصويرسازي مهدي صادقي در روزنامه انتخاب است که براي مطالب هفتگي " حميدرضا عاطفي " درباره موسيقي طراحي شدهاست. دو (گزيدهنشانههاوناموارههايمهديصادقي) ناشر : رسم گردآورنده : مهدي صادقي مقدمه: مسعود نجابتي چاپ اول : 1383 قطع : جيبي تعداد صفحات : 32 چاپ : تک رنگ کاغذ : گلاسه مات150 گرمي توضيح : اين شامل تعدادي از نشانهها(آرم) و ناموارههاي(لوگو) مهدي صادقي است. يک (گزيدهتصويرسازيهايمهديصادقيدر روزنامهانتخاب) ناشر : انتخاب گردآورنده : مهدي صادقي مقدمه: استادفريدون صديقي چاپ اول : 1380 قطع : جيبي تعداد صفحات : 96 چاپ : تک رنگ کاغذ : تحرير 80 گرمي توضيح : اين شامل تعدادي از تصويرسازيهاي مهدي صادقي در روزنامه اتنخاب است که در فاصله سالهاي 78 تا 80 طراحي شدهاست. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده