...atishpare 457 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ چه دستای زشتی دارن!! راس میگی.دستاشون زشته:w16: 2 لینک به دیدگاه
...atishpare 457 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ راههای زیادی داره.بعضیاشون رو دستی میکشن .بعضیا ناخن مصنوعین.بعضیاشم با مهر ناخن و... طراحی میشن لینک به دیدگاه
MHM2010 564 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ چه دستای زشتی دارن!! راس میگی.دستاشون زشته:w16: موافقم ناخناشو قشنگ تزئين كردن اما دستاشون زشته مرسي از توجهتون 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ این از همش قابل تحمل تره مامان من اگه اینو ببینه می گه: بی زحمت بیا باغچه ی مار رو بیل بزن...یه کم خاکاش زیرو رو شه :4chsmu1: لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۸۹ من اگه ببینم خانمی در ایران لاک به ناخنش داره خود بخود ازش متنفر میشم چون همه هیکلش رو فراموش میکنه و بسیار هم نامرتب هست ولی میبینی لاک ناخن هم زده. مگه ناخن بیرنگ یا خیلی کمرنگ که اگه بازم ببینم که همه لباس و پوشاکش دمده است ولی ناخنش لاک داره بازم منزجر میشم.. اینم بخاطر اینه که باور دارم که خود زن باعث میشه که بازیچه خیمه شب بازی بشه. کلا با آرایش غلیظ زن ایرانی و لاک زدنش مخالفم و روحآ بدم میاد چون بلد نیست درست آرایش بکنه. . مگه آرایش خانمهای اروپایی که خیلی خوشم میاد. ظریف و زیبا آرایش میکنند. اخیرا هم اگثر خانمهای ایرانی همه نوع مد رو فراموش کرده اند فقط ابروشونو کمانی یا آرایش میکنند. با دمپایی ولی کمان ابرویی زیاد شده. آرایش برازنده کسی است که بدونه مد و مدل و شیک پوشی یعنی چه. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده