partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ Writing / Graffiti on the road نوشته هایی بر روی سطح جاده - فتوشاپ نتیجه نهایی: گام 1: یک سند جدید با ابعاد 600 در 600 (یا هر سایز دیگه ای) باز کنید... رنگ foreground رو مشکی بزارید و با استفاده از ابزار براش سایز 21 و لبه های نرم، متنتون رو بنویسید ... گام 2: به مسیر زیر بروید Filter » Distort » Polar Coordinates وPolar to Rectangular را انتخاب کنید... گام 3: به مسیر زیر بروید: Image » Rotate Canvas » 90CW سپس با استفاده از Image » Adjustments » Invert رنگ را برعکس کنید... گام 4: ***** زیر را اعمال کنید: Filter » Stylize » Glowing Edges Width: 2 Brightness: 6 Smoothness: 5 حال ***** زیر را اعمال کنید: Filter » Stylize » Wind Method: Wind Direction: From the right گام 5: به مسیر زیر بروید تا تصویر به حالت اصلی بازگردد... Image » Rotate Canvas » 90CCW ***** زیر را اضافه و تنظیمات را بر رویOptions: Rectangular to Polar بگذارید... Filter » Distort » Polar Coordinates گام 6: و گام آخر هم اعمال ***** زیر هستش : Filter » Sketch » Recticulation Density: 13 , Foreground Level: 50 , Background Level: 6 می تونید با استفاده از ابزار Transform tool تصویرتون رو بچرخونید تا بیشتر شبیه سطح جاده بشه ... نتیجه نهایی: منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ به به .. با گچ نوشتی ............ ممنون 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ مرسیی خیلی قشنگه :4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ به به .. با گچ نوشتی ............ ممنون مرسیی خیلی قشنگه :4uboxsmiley: :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۲ می تونید با استفاده از ابزار Transform tool تصویرتون رو بچرخونید تا بیشتر شبیه سطح جاده بشه ... نتیجه نهایی: واسه من این تیکه اش در نیومد!!!! اینجا همش قاطی پاتی شده! لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ می تونید با استفاده از ابزار Transform tool تصویرتون رو بچرخونید تا بیشتر شبیه سطح جاده بشه ... نتیجه نهایی: واسه من این تیکه اش در نیومد!!!! اینجا همش قاطی پاتی شده! سلام . ببخشید دیر پستتون رو دیدم . ولی متوجه نشدم منظورتون از قاطی پاتی شده ، چیه . میتونی عکس بزاری؟ 1 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ سلام . ببخشید دیر پستتون رو دیدم . ولی متوجه نشدم منظورتون از قاطی پاتی شده ، چیه . میتونی عکس بزاری؟ سلام. مرسی که جواب دادین یعنی واسه من اینجوری شد لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ سلام. مرسی که جواب دادین یعنی واسه من اینجوری شد خواهش میشه اوکی . همه مراحل رو انجام دادی . واسه Transform کافیه به مسیر زیر بیای: Edit > Transform و از منویی که باز میشه ، هرکدوم که میخوای انتحاب کنی و باهاشون روی تصویرت تغییرات ایجاد کنی ... مثلاً من از Warp & Perspective استفاده کردم Warp Perspective اگر بازم سوال داشتی بپرس 1 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۲ خواهش میشهاوکی . همه مراحل رو انجام دادی . واسه Transform کافیه به مسیر زیر بیای: Edit > Transform و از منویی که باز میشه ، هرکدوم که میخوای انتحاب کنی و باهاشون روی تصویرت تغییرات ایجاد کنی ... مثلاً من از Warp & Perspective استفاده کردم Warp Perspective اگر بازم سوال داشتی بپرس واااااااااااااااااااااااای. چقدر خوشگل شد. مرســــــــــــــــی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده