sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ خواص نارنج نارنج، میوه ای از گروه مرکبات است. آب نارنج ترش، مطبوع و سرشار از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. نارنج از جمله میوه هایی است که برای ا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، دفع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و مثانه، گلودرد و فشار خون بسیار مفید است. خواص نارنج عبارتند از : - نارنج هضم غذا را آسان می کند. - خوردن نارنج با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در رفع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موثر است. - برای درمان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بایستی نصف لیوان آب نارنج را با یک قاشق برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مخلوط کرده و بعد از غذا میل نمایید. - اثر ضدعفونى کننده و میکروب کشى دارد. - ضماد پخته میوه نارنج که پوست و هسته هم داشته باشد، برای جرب، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پوست بدن و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مفید است. 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ بهار نارنج : شکوفه نارنج را بهار نارنج می گویند که اثرات زیر را دارد: - درمان بى خوابى هاى عصبى است، ولى زیاده روى در خوردن و بوییدن آن بى خوابى ایجاد مى نماید. - برای دفع سنگ کلیه و مثانه بایستی عرق بهار نارنج را با ساقه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مخلوط کرده و میل کنید. - بهار نارنج ضد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بوده و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را بهبود می دهد. - عرق بهار نارنج اعصاب را تقویت می کند و درمان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است . - براى رفع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و تقویت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مفید است. - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را تسکین مى دهد. - بوییدن بهار نارنج برای بهبود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام موثر است. - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تقویت کننده ی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. - عرق بهار نارنج برای زدودن غم و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مفید است. 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ پوست میوه نارنج : - پوست نارنج برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و تقویت کننده قلب و معده است. - اگر ده گرم پوست نارنج خشک شده را بکوبید و با آب بخورید، از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و تهوع جلوگیرى مى کند و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هاى معده و روده را از بین مى برد. - ضماد آن با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روى شقیقه از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جلوگیرى مى نماید. 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ برگ نارنج: - برگ نارنج آرام بخش، ضد تشنج و هضم کننده غذا است. - بی خوابی و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را معالجه می کند. - دم کرده برگ نارنج تشنج را از بین می برد. * تذکر: - زیاده روى در خوردن نارنج برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را ضعیف مى کند، مخصوصا اگر ناشتا خورده شود. - عرق بهار نارنج زود فاسد مى شود و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مى زند. لذا بایستى همیشه آن را تازه تهیه کرد و در شیشه هاى تیره رنگ نگه داشت. 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۹ منابع : - کتاب زبان خوراکی ها – تالیف دکتر غیاث الدین جزایری - سایت کلوب 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده