Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ کلیپ هایی از نحوه کارکردن قالبهای تزریق پلاستیک حجم فایل:۳ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:۱.۷ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:۶.۵ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:۴.۳ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:۸.۴ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:۴.۳ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:۱.۵ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:۶ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:۲.۶ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:۲ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:۲.۲ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:۴ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:۲.۳ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:۵ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:۵.۶ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:۲ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:۶ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:۵.۷ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم فایل:۵۰ مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . 8 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ سلام فکر کنم این تاپیک به درد بچه های صنایع هم بخوره یه تاپیک درست میکنم و لینک هایی مثل این رو میذارم توی تالار! من تهیه ظروف پت رو دیدم.به روش بادی. یه چیزی شبیه لوله آزمایش بود میذاشتن توی دستگاه و به روش بادی باهاش به طور خاص پت شامپو میزدن عالی بود 5 لینک به دیدگاه
musa rashvand 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ سلام من هرکاری کردم نشد فیلم هارو دانلود کنم!!!! میشه نحوه دانلوش رو توضیح بدین مممنون!!! عجله دارم!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده