jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ سلام اگه کسی هست که با silverlight 4 آشنا باشه لطفا جواب بده اکشال دارم!! 3 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ Document براي Silverlight برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و فروم Silverlight برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ سلام اگه کسی هست که با silverlight 4 آشنا باشه لطفا جواب بده اکشال دارم!! سلام......... این منابع فارسی رو هم نگاهی بندازین شاید مناسب باشه..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همیشه دلشاد و سرزنده باشید....... 4 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ مرسی از راهنمایی هاتون کتاب وحید نصیری رو دارم مشکلم اینه که وقتی debug رو می زنم این پنجره ظاهر می شه!!! نمی دونم چه نرم افزاری رو رو باید دانلود کنم 1 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ اون فروم رو به همین خاطر معرفی کردم. با یک جستجوی ساده میتونید جواب سوالتون رو اونجا پیدا کنید. چند نمونه از جستجو ها : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام احتمالا جوابتون رو در لینک آخر پیدا کنید. 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ مرسی از راهنمایی هاتونکتاب وحید نصیری رو دارم مشکلم اینه که وقتی debug رو می زنم این پنجره ظاهر می شه!!! نمی دونم چه نرم افزاری رو رو باید دانلود کنم سلام......... :icon_pf (44): نسخه ای از Microsoft Visual Studio رو که نصب کردین به احتمال بیشتر بخش Component مربوط به Silverlight Managed Debugging Package رو نصب نکردین...... پس DVD نرم افزار رو داخل دستگاه بزارین و از بخش Setup نرم افزار و قسمت Add/Remove Features این امکان رو نصب کنید. ان شاءالله که مشکل حل میشه...... موفق و دلشاد باشین....... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده