Mohammad Aref 120450 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۸ آره هست ولی فکر نکنم تا ایم حد باریک باشه دیگه. بعضیاش خیلی باریکه و درازه. کل خونه راهروئه :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۸ من فکرش رو هم میکنم نفسم میگیره:icon_pf (34): واقعا اگه زلزله یا آتش سوزی بشه چطوری با هم میخوان فرار کنن؟ اگه مهمونشون چاغ باشه چی؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۸ آره هست ولی فکر نکنم تا ایم حد باریک باشه دیگه. بعضیاش خیلی باریکه و درازه. کل خونه راهروئه :4chsmu1: لازم شد خودم برات عکس بگیرم این دولت رو دسته کم گرفتینا :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۸ یعنی واقعاً تو این حدم پیدا میشه تو ایران :jawdrop: اگه میتونی عکس بگیر بیار خیلی جالبه 1 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۸ عرض این ساختمان در طبقه همکف 3 متر و در طبقات بالاتر به اضافه 1.5 متر کنسول شده 1 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۸ این جا عرض ساختمان رو نشون دادم که به طول 10 آجر هستش تقریبا 3 متر 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۸ شكنجه گاه خوبي براي لر ها هست. عمرا بتونن بهش فكر كنن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده