Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ این سایت یکی از بهترین سایتهاییه که می تونید همه ی متریال، تمپلت، فمیلی، فرنیچر و.... رو دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ثبت نام یادتون نره برای دانلود به قسمت Downloads مراجعه کنید بعد یه لیست سمت چپ صفحتون می بینید که عنوان همه چی هست. روش کلیک کنید و دانلود کنید. 18 لینک به دیدگاه
archy 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ دانلود ها با پسوند php میاد و من نمی تونم تو نرم افزارش استفاده کنم. می شه راهنمایی کنین؟ 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ دانلود ها با پسوند php میاد و من نمی تونم تو نرم افزارش استفاده کنم. می شه راهنمایی کنین؟ فرمت rfa یا adsk دانلود کنید....من دانلود کردم همینا رو مشکلی نداشتم 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا که برید می تونید نوع پسوند رومشخص کنید تا مشکلی پیش نیاد. 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ سلام از این سایتا هم میتونین فمیلی ها رو پیدا و دانلود کنین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بهتره که هر دو رو عضو بشین البته 5 لینک به دیدگاه
Sa No 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ سلاماز این سایتا هم میتونین فمیلی ها رو پیدا و دانلود کنین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بهتره که هر دو رو عضو بشین البته سلام من نیاز فوری به تمپلت اولیه رویت2014 دارم . هرچی تو نت سرچ میکنم به نتیجه نمیرسم . از هیچکدام از لینکهایی که در بالا هست هم نتونستم استفاده کنم . کسی میتونه کمک کنه ؟! 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ سلام من نیاز فوری به تمپلت اولیه رویت2014 دارم . هرچی تو نت سرچ میکنم به نتیجه نمیرسم .از هیچکدام از لینکهایی که در بالا هست هم نتونستم استفاده کنم . کسی میتونه کمک کنه ؟! اگه منظورتون تمپلیت های اولیه ی رویت هست اونا رو میتونین از توی سایت آقای قاسم آریانی دانلود کنین 3 لینک به دیدگاه
maryam dafsari 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ متاسفانه نمی تونم دانلود کنم لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ متاسفانه نمی تونم دانلود کنم مشکلتون چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ مشکلتون چیه؟ تمپلیت های اولیه ی رویت رو لازم دارن 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ تمپلیت های اولیه ی رویت رو لازم دارن فهمیدم که تمپلیت لازم دارن میخواستم بدونم مشکلشون توی دانلود چی هستش! 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ فهمیدم که تمپلیت لازم دارن میخواستم بدونم مشکلشون توی دانلود چی هستش! پیدا نمیکردن جایی رو برا دانلود 1 لینک به دیدگاه
ava1222 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ سلام بچه ها خسته نباشی من یه کم تازه کارم میتونید کمکم کنید؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه سری متریال دانلود کردم ولی نمیتونم بیارمشون داخل نرم افزار:w58::w58: لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سلام بچه ها خسته نباشیمن یه کم تازه کارم میتونید کمکم کنید؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه سری متریال دانلود کردم ولی نمیتونم بیارمشون داخل نرم افزار:w58::w58: متریالتون رو با برنامه باز کنین بعد از تب manage گزینه material رو انتخاب کنین حالا روی مت موردنظرتون کلیک راست کنید و اون رو به پوشه favorites انتقال بدین لینک به دیدگاه
amir2021366 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ سلام سایت revit city باز نمیشه.چرا؟ لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ سلام سایت revit city باز نمیشه.چرا؟ فیلــتر هستش ip رو عوض کنین. لینک به دیدگاه
mohammadbagherjavadi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ سلام مهناز خانوم خوبید؟ میشه دقیق تر توضیح بدید؟ من نمی تونم فمیلی های رویت رو دانلود کنم واسه دانلودش یا باید لوگین رو بزنم یا جوین رو بزنم راه بهتری واسه دانلودش نیست؟ تشکر لینک به دیدگاه
mms33333 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۳ آقا سامیار سلام متاسفانه لینک ها برای دانلود آبجکت های رویت باز نمیشه و ip هم عوض کردم ولی نتیجه نداد. ممنون - مهدی 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ آقا سامیار سلاممتاسفانه لینک ها برای دانلود آبجکت های رویت باز نمیشه و ip هم عوض کردم ولی نتیجه نداد. ممنون - مهدی سلام همه رو چک کردین؟ 1 لینک به دیدگاه
mms33333 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ بله , روی لینک کلیک کردم اما و به صفحه دیگه ای میره که نوشته The requested URL " برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام " cannot be found or is not available. Please check the spelling or try again later که متاسفانه نتیجه نداشت . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده