Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 10 فروردین، 2011 این سایت یکی از بهترین سایتهاییه که می تونید همه ی متریال، تمپلت، فمیلی، فرنیچر و.... رو دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ثبت نام یادتون نره برای دانلود به قسمت Downloads مراجعه کنید بعد یه لیست سمت چپ صفحتون می بینید که عنوان همه چی هست. روش کلیک کنید و دانلود کنید. 18
archy 22 ارسال شده در 24 آبان، 2011 دانلود ها با پسوند php میاد و من نمی تونم تو نرم افزارش استفاده کنم. می شه راهنمایی کنین؟ 6
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 27 آبان، 2011 دانلود ها با پسوند php میاد و من نمی تونم تو نرم افزارش استفاده کنم. می شه راهنمایی کنین؟ فرمت rfa یا adsk دانلود کنید....من دانلود کردم همینا رو مشکلی نداشتم 5
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 11 آذر، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا که برید می تونید نوع پسوند رومشخص کنید تا مشکلی پیش نیاد. 7
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 5 آذر، 2013 سلام از این سایتا هم میتونین فمیلی ها رو پیدا و دانلود کنین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بهتره که هر دو رو عضو بشین البته 5
Sa No 13 ارسال شده در 6 مهر، 2014 سلاماز این سایتا هم میتونین فمیلی ها رو پیدا و دانلود کنین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بهتره که هر دو رو عضو بشین البته سلام من نیاز فوری به تمپلت اولیه رویت2014 دارم . هرچی تو نت سرچ میکنم به نتیجه نمیرسم . از هیچکدام از لینکهایی که در بالا هست هم نتونستم استفاده کنم . کسی میتونه کمک کنه ؟! 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 6 مهر، 2014 سلام من نیاز فوری به تمپلت اولیه رویت2014 دارم . هرچی تو نت سرچ میکنم به نتیجه نمیرسم .از هیچکدام از لینکهایی که در بالا هست هم نتونستم استفاده کنم . کسی میتونه کمک کنه ؟! اگه منظورتون تمپلیت های اولیه ی رویت هست اونا رو میتونین از توی سایت آقای قاسم آریانی دانلود کنین 3
سامیار220 10919 ارسال شده در 6 آبان، 2014 تمپلیت های اولیه ی رویت رو لازم دارن فهمیدم که تمپلیت لازم دارن میخواستم بدونم مشکلشون توی دانلود چی هستش! 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 6 آبان، 2014 فهمیدم که تمپلیت لازم دارن میخواستم بدونم مشکلشون توی دانلود چی هستش! پیدا نمیکردن جایی رو برا دانلود 1
ava1222 10 ارسال شده در 26 آذر، 2014 سلام بچه ها خسته نباشی من یه کم تازه کارم میتونید کمکم کنید؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه سری متریال دانلود کردم ولی نمیتونم بیارمشون داخل نرم افزار:w58::w58:
سامیار220 10919 ارسال شده در 3 دی، 2014 سلام بچه ها خسته نباشیمن یه کم تازه کارم میتونید کمکم کنید؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه سری متریال دانلود کردم ولی نمیتونم بیارمشون داخل نرم افزار:w58::w58: متریالتون رو با برنامه باز کنین بعد از تب manage گزینه material رو انتخاب کنین حالا روی مت موردنظرتون کلیک راست کنید و اون رو به پوشه favorites انتقال بدین
سامیار220 10919 ارسال شده در 14 اسفند، 2014 سلام سایت revit city باز نمیشه.چرا؟ فیلــتر هستش ip رو عوض کنین.
mohammadbagherjavadi 10 ارسال شده در 22 اسفند، 2014 سلام مهناز خانوم خوبید؟ میشه دقیق تر توضیح بدید؟ من نمی تونم فمیلی های رویت رو دانلود کنم واسه دانلودش یا باید لوگین رو بزنم یا جوین رو بزنم راه بهتری واسه دانلودش نیست؟ تشکر
mms33333 64 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 آقا سامیار سلام متاسفانه لینک ها برای دانلود آبجکت های رویت باز نمیشه و ip هم عوض کردم ولی نتیجه نداد. ممنون - مهدی 1
سامیار220 10919 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 آقا سامیار سلاممتاسفانه لینک ها برای دانلود آبجکت های رویت باز نمیشه و ip هم عوض کردم ولی نتیجه نداد. ممنون - مهدی سلام همه رو چک کردین؟ 1
mms33333 64 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 بله , روی لینک کلیک کردم اما و به صفحه دیگه ای میره که نوشته The requested URL " برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام " cannot be found or is not available. Please check the spelling or try again later که متاسفانه نتیجه نداشت . 1
ارسال های توصیه شده