from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اکانت نتم در حال تمام شدنه . شب همگی بخیر هدا جان قضیه جایزه اینا شوخی بود ، نارات نشین خدایی نکرده . الهی....بیا اکانت من واسه جایزه تقدیم به تو.... ... نه از چی ناراحت بشم.... اگر دست من بود به همه امتیاز میدادم.... من از شوخی نااحت نمیشم... منم شوخی کردم عزیز.... ....... شبت خوش.... 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شهر خون و قیام( قم) خرمشهر را خدا ازاد کرد فدات چرا گریه میکنی؟ 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در چه حالین؟ دیر اومدی همه رفتن....:dancegirl2: منم دارم میرم فهلنی بابای....:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیر اومدی همه رفتن....:dancegirl2: منم دارم میرم فهلنی بابای....:icon_pf (44): نرووووووووووووووووو کیا بودن؟ هی وای من لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلاااااااااااااااااااااااااااااام 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ علیک سلااااااااام... :TAEL_SmileyCente: چقدر بی حالی ... :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هوم؟ چیه چیزی شده؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ااااااااااااا معصوم تو هم هستی خانومی؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیلام پرتو جونم. سلام سلام تینا ... خوبی؟ نیمه شبتون بخیر ... 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ااااااااااااا معصوم تو هم هستی خانومی؟ سلام . هستم . ولی مسی دپسردس 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام تینا ... خوبی؟ نیمه شبتون بخیر ... سلام پرتو 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام تینا ... خوبی؟ نیمه شبتون بخیر ... میسی فدات تو چطوری؟ نیمه تو هم بخیر 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام . هستم . ولی مسی دپسردس چی فدات؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام پرتو سلام سلام ... میسی فدات تو چطوری؟نیمه تو هم بخیر خوبمممممم ... مرسی ... نیمه شب ... 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چی فدات؟؟؟ یعنی معصوم اپسردگی گرفته 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یعنی معصوم اپسردگی گرفته دشمنت بگیره حالا چرا دپرسی عزیزم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده