masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کجا؟؟؟/ شهر خون و قیام( قم) 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خواستم دلت بسوزه . سوخت ؟؟؟ راستی عاشق اون شکلک امضات شدم . ایهیم ... سوخت ... نازی ... خیلی دوست داشتنیه ... میدونم ... 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فک کنم یعنی خوش اومدی عع به چه زبونی؟؟ مرسی ، تو خوبی ؟دجا نیستم ؟ :دی... همونجایی که الان تنکس دادی...:626gdau: 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ایهیم ... سوخت ... نازی ... خیلی دوست داشتنیه ... میدونم ... شکلک بیا بغلم . زهرایی برای اون مشکلی که گفتی اون ور یه سر به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بزن ببین کدوم راه به دردت میخوره . 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عع به چه زبونی؟؟ :دی... همونجایی که الان تنکس دادی...:626gdau: :ws3: جایزه ندادی بهم 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :ws3: جایزه ندادی بهم من مسئول برگزاری مسابخه هستم.... جایزه رو که من نمیدم... برو از آخ مودور بگیر... جایزه ای که من میدم به بچه ها 1 ماه اخراجه... میخوای تقدیم میکنم... 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من مسئول برگزاری مسابخه هستم.... جایزه رو که من نمیدم... برو از آخ مودور بگیر... جایزه ای که من میدم به بچه ها 1 ماه اخراجه... میخوای تقدیم میکنم... هدااااااااااااااا میرم از مدیریت دوست داشتنی مردمی میگیرم . حوابش رو بگو مسول مسابخات ، مدرک داشته باشم برم جایزمو بگیرم . همین جوری که جایزه نمیده 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من بگم کجا درس میخونم ، توبه میکنی ، دیگه از این حرفا نمیزنی :icon_pf (34): شهر خون و قیام( قم) دو حرفیه؟ دیگه بدتر 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هدااااااااااااااا میرم از مدیریت دوست داشتنی مردمی میگیرم . حوابش رو بگو مسول مسابخات ، مدرک داشته باشم برم جایزمو بگیرم . همین جوری که جایزه نمیده جااااااااااانم....:dancegirl2: جواب نداره....وقتی تو پیج اول همه جواب مسابخه رو میدن....دیگه چه جوابی بگم... همه هم میگن ما زودتر گفتیم.... منم که گفتم همتون رو اخراج میکنم.... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شکلک بیا بغلم . زهرایی برای اون مشکلی که گفتی اون ور یه سر به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بزن ببین کدوم راه به دردت میخوره . دارم راه حل هاشو امتحان می کنم ... مرسی گلم ... :flowerysmile: لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دو حرفیه؟ دیگه بدتر :icon_razz: میگم ارشدااااا جااااااااااانم....:dancegirl2: جواب نداره....وقتی تو پیج اول همه جواب مسابخه رو میدن....دیگه چه جوابی بگم... همه هم میگن ما زودتر گفتیم.... منم که گفتم همتون رو اخراج میکنم.... من اول گفتم ، مدرکشم موجوده 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :icon_razz:میگم ارشدااااا من اول گفتم ، مدرکشم موجوده ...:دی.... باشه 1 ماه اخراج نصیب تو شد...خودت خواستی.... میگما من دارم اینجا اسپم میکنم... فردا مدیر تالار کامپیوتر میاد ناراحت میشه...:mornincoffee: یه مقدار در مورد کامپیوتر حرف بزنیم این اسپمها حلال بشه... 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ...:دی....باشه 1 ماه اخراج نصیب تو شد...خودت خواستی.... میگما من دارم اینجا اسپم میکنم... فردا مدیر تالار کامپیوتر میاد ناراحت میشه...:mornincoffee: یه مقدار در مورد کامپیوتر حرف بزنیم این اسپمها حلال بشه... ها ؟ دستورات رجیستری : از كار انداختن پخش آهنگ هنگام بالا آمدن سيستم اگر كامپيوتر شما هنگام بالا آمدن سيستم، آهنگ پخش می كند، در صورتی كه آن را از كار بيندازيد، كامپيوتر سرعت بيشتری خواهد داشت. برای اين كار، به ترتيب از Start/Settings/Control Panel، قسمت Sounds and Multimedia را انتخاب كنيد. پس از آن، پنچره ای باز می شود. در آنجا مشخص شده است كه كدام قسمتها به همراه پخش آهنگ عمل می كنند. قسمتهايی كه با پخش آهنگ همراه هستند، علامت بلند گويی را در كنار خود دارند بر روی قسمتهايی كه می خواهيد پخش آهنگ آنها را غيرفعال كنيد، مارك بزنيد. سپس از منوی Name كه در زير آن قرار گرفته است، دستور None را انتخاب كنيد. :ws3: 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ها ؟ دستورات رجیستری : از كار انداختن پخش آهنگ هنگام بالا آمدن سيستم اگر كامپيوتر شما هنگام بالا آمدن سيستم، آهنگ پخش می كند، در صورتی كه آن را از كار بيندازيد، كامپيوتر سرعت بيشتری خواهد داشت. برای اين كار، به ترتيب از Start/Settings/Control Panel، قسمت Sounds and Multimedia را انتخاب كنيد. پس از آن، پنچره ای باز می شود. در آنجا مشخص شده است كه كدام قسمتها به همراه پخش آهنگ عمل می كنند. قسمتهايی كه با پخش آهنگ همراه هستند، علامت بلند گويی را در كنار خود دارند بر روی قسمتهايی كه می خواهيد پخش آهنگ آنها را غيرفعال كنيد، مارك بزنيد. سپس از منوی Name كه در زير آن قرار گرفته است، دستور None را انتخاب كنيد. :ws3: به به...مرسی... استفاده کردم... منم پاور پوینت بلدم میخوای یادت بدم... :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به...مرسی... استفاده کردم... منم پاور پوینت بلدم میخوای یادت بدم... :persiana__hahaha: خودم بلدم ، دلت بسوره :ws2: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ها ؟ دستورات رجیستری : از كار انداختن پخش آهنگ هنگام بالا آمدن سيستم اگر كامپيوتر شما هنگام بالا آمدن سيستم، آهنگ پخش می كند، در صورتی كه آن را از كار بيندازيد، كامپيوتر سرعت بيشتری خواهد داشت. برای اين كار، به ترتيب از Start/Settings/Control Panel، قسمت Sounds and Multimedia را انتخاب كنيد. پس از آن، پنچره ای باز می شود. در آنجا مشخص شده است كه كدام قسمتها به همراه پخش آهنگ عمل می كنند. قسمتهايی كه با پخش آهنگ همراه هستند، علامت بلند گويی را در كنار خود دارند بر روی قسمتهايی كه می خواهيد پخش آهنگ آنها را غيرفعال كنيد، مارك بزنيد. سپس از منوی Name كه در زير آن قرار گرفته است، دستور None را انتخاب كنيد. :ws3: برای 7 لطفا آدرس بدید،امروز استادم سر جلسه امتحان توربو ماشین بود.من تا در سیستم رو باز کردم،صداش پیچید تو کلاستمرکز بچه ها بهم خورد،منم اینجوری شدم 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای 7 لطفا آدرس بدید،امروز استادم سر جلسه امتحان توربو ماشین بود.من تا در سیستم رو باز کردم،صداش پیچید تو کلاستمرکز بچه ها بهم خورد،منم اینجوری شدم control panel sound سر برگ sound window log on رو none بنمایید :ws3: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ control panel sound سر برگ sound window log on رو none بنمایید :ws3: چقدر من امروز چیزی یاد گرفتم لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اکانت نتم در حال تمام شدنه . شب همگی بخیر هدا جان قضیه جایزه اینا شوخی بود ، نارات نشین خدایی نکرده . 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اکانت نتم در حال تمام شدنه . شب همگی بخیر هدا جان قضیه جایزه اینا شوخی بود ، نارات نشین خدایی نکرده . نظرتون در مورد مودم های usb چیه؟من تعریف dlink رو زیاد شنیدم.سرعت چقدره؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده