partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کارتون دلخواه بچگی های من به به ... رفتم سری کاملشو خریدم ... اتفاقاً امروز داشتم نگاش میکردم ... :girl_in_dreams: گلم درس نداری؟ چه حالی میده درست تمام شه، بعد به بچه هایی که درس دارن، بگی درس نداری؟؟؟!!! :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیلاااااااااااااااااااااااااااااام 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام چه عجب بچه های کامپیوتر بازم فعال شدن 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیلاااااااااااااااااااااااااااااام سلام تینا جان ... خوبی؟ سلامچه عجب بچه های کامپیوتر بازم فعال شدن ما همیشه فعال بودیم ... والا ... :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در چه حالین؟ من که اینجوریم ... 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به بروبچ کامپیوتری کسی اینجا نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
aliabooali 710 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به سلام تینا جون چرا من هستم ولی زود می خوام برم 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام خوبی علی خوش اومدی چه خبرا؟ 1 لینک به دیدگاه
aliabooali 710 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هیچ ولا سلامتی تو خوبی؟ هی دلم می خواد تو ای مسابقات شرکت کنم وقت نمیشه 1 لینک به دیدگاه
aliabooali 710 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوزستان تینا جون الان دارم میرم تو یه فرصت مناسب بیشتر آشنا میشیم فعلا بای :w72: 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جو گیری هم بد چیزیه:banel_smiley_52: ای بدجنس،شما از کجا فهمیدید ارشد دادم.:ws2: یه عامل دیگه به نگرانی من ادامه شد.معصومه هم فهمید ارشد دادم از انجایی که میخواستی اخراج شی ، بری درس بخونی میخای هر روز بیام بپرسم ارشد چی شد ؟؟ جنگ روانی 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از انجایی که میخواستی اخراج شی ، بری درس بخونی میخای هر روز بیام بپرسم ارشد چی شد ؟؟ جنگ روانی خانوم مهندس از هفته بعد در مسابقات گرافیک شرکت می کنی ... زوریه ... :167: 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خانوم مهندس از هفته بعد در مسابقات گرافیک شرکت می کنی ... زوریه ... :167: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به ... رفتم سری کاملشو خریدم ... اتفاقاً امروز داشتم نگاش میکردم ... :girl_in_dreams: گلم درس نداری؟ lk چه حالی میده درست تمام شه، بعد به بچه هایی که درس دارن، بگی درس نداری؟؟؟!!! :persiana__hahaha: من که اینقدر در بچگی این کارتون رو دیدم حفظم،واسه خودتون خریدید؟ نوچ من هم این ترم درسایی داشتم که هیچکدوم میان ترم نداشتن،هر وقت ترم پایینی ها میان ترم داشتن،اذیتشون میکردم،هفته بعد دو تا از استادا یدفعه میان ترم گذاشتند. میان ترم کارآفرینی نوبت ما هم میشه،پرتو جونم از انجایی که میخواستی اخراج شی ، بری درس بخونی میخای هر روز بیام بپرسم ارشد چی شد ؟؟ جنگ روانی نکردن که،از هفته دیگه میان ترم هم دارم :ws27: نوبت خودت هم میرسه من جبران میکنم. بپرس پروژم چی شد.دیروز جرقه ای که بچه ها واسه پروژه زدن خیلی خوب بود.کلی از پروزم رو انجام دادم 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چی شدی؟ من که اینقدر در بچگی این کارتون رو دیدم حفظم،واسه خودتون خریدید؟نوچ من هم این ترم درسایی داشتم که هیچکدوم میان ترم نداشتن،هر وقت ترم پایینی ها میان ترم داشتن،اذیتشون میکردم،هفته بعد دو تا از استادا یدفعه میان ترم گذاشتند. میان ترم کارآفرینی نوبت ما هم میشه،پرتو جونم ایهیم ... واسه خود خود خودم ... بله بله ... متوجه شدم ... نوبت منم میشه ... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بازم که اینجا سوتو کوره. امروز دوبار ویندوز نصب کردم ... باز ارور میده ... ببین من واسه چی سرمو میزنم به دیوار ، تو واسه چی ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده