تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خواهرت هم میاد کمکت؟ به اونم میگم بیاد.اون همه جا سرک میکشه. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه خیرمممممم :167: :w42::ws48:شد 9 صفحه 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w42::ws48:شد 9 صفحه اینجا جای بسیار دنجی برای اسپم است 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینجا جای بسیار دنجی برای اسپم است مثل اینکه واقعا استاتر باید گوش بچه های کامپیوتر رو میگرفتا 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام بر معصوم مریم. جواب سلام واجبه،و علیکم السلام 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مثل اینکه واقعا استاتر باید گوش بچه های کامپیوتر رو میگرفتا گوش مکانیکی گرفته 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام تینا بانو . خوبی ؟ میسی فدات تو چجوری؟ 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میسی فدات تو چجوری؟ من خوبم . میسی. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دنیای هنرهای دیجیتال و ترکیب روشهای سنتی و مدرن برای خلق تصاویر اعجابانگیز و خلاق، روز به روز در حال گسترش است و استفاده از گیاهان و قطعات آنها زیر میکروسکوپ برای خلق آثار هنری، یکی از این خلاقیتهای نو است. ماکوتو مورایاما برای تهیه هرکدام از این تصاویر، در ابتدا گیاه مورد نظرش را با چاقوی ظریف جراحی از پرچمها تا کاسبرگ میشکافد. سپس با استفاده از یک میکروسکوپ ساده و ذرهبین، هر قسمت را جابهجا میکند، آنها را در کنار هم میچیند و طرح خود را پیاده میکند و از آنها عکس میگیرد. درنهایت، این تصاویر جزء به جزء در برنامههای رایانهای تری.دی.مکس و فوتوشاپ با هم ترکیب میشوند. 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها من فردا تحویل پروژه دارم . شما هم در این شادی سهیم باشید . 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها من تحقیق دارم موضوشو میذارم اینجا ببینم میتونید کمکم کنید 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها من فردا تحویل پروژه دارم . شما هم در این شادی سهیم باشید . اسم پروژه آوردی من هم یاد پروژه خودم افتادم،یکم برم انجامش بدم.فعلا خدانگهدار:ws44: 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسم پروژه آوردی من هم یاد پروژه خودم افتادم،یکم برم انجامش بدم.فعلا خدانگهدار:ws44: تاره تو ارشدم داری معصومه بدجنس میشود 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تاره تو ارشدم داری معصومه بدجنس میشود جو گیری هم بد چیزیه :banel_smiley_52: ای بدجنس،شما از کجا فهمیدید ارشد دادم.:ws2: یه عامل دیگه به نگرانی من ادامه شد.معصومه هم فهمید ارشد دادم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بله ... کارتون دلخواه بچگی های من 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده