M!Zare 48037 ارسال شده در 9 مرداد، 2011 اینجا جای بسیار دنجی برای اسپم است مثل اینکه واقعا استاتر باید گوش بچه های کامپیوتر رو میگرفتا 2
masoume 5751 ارسال شده در 9 مرداد، 2011 مثل اینکه واقعا استاتر باید گوش بچه های کامپیوتر رو میگرفتا گوش مکانیکی گرفته 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 9 مرداد، 2011 دنیای هنرهای دیجیتال و ترکیب روشهای سنتی و مدرن برای خلق تصاویر اعجابانگیز و خلاق، روز به روز در حال گسترش است و استفاده از گیاهان و قطعات آنها زیر میکروسکوپ برای خلق آثار هنری، یکی از این خلاقیتهای نو است. ماکوتو مورایاما برای تهیه هرکدام از این تصاویر، در ابتدا گیاه مورد نظرش را با چاقوی ظریف جراحی از پرچمها تا کاسبرگ میشکافد. سپس با استفاده از یک میکروسکوپ ساده و ذرهبین، هر قسمت را جابهجا میکند، آنها را در کنار هم میچیند و طرح خود را پیاده میکند و از آنها عکس میگیرد. درنهایت، این تصاویر جزء به جزء در برنامههای رایانهای تری.دی.مکس و فوتوشاپ با هم ترکیب میشوند. 2
masoume 5751 ارسال شده در 9 مرداد، 2011 بچه ها من فردا تحویل پروژه دارم . شما هم در این شادی سهیم باشید . 2
تینا 15116 ارسال شده در 9 مرداد، 2011 بچه ها من تحقیق دارم موضوشو میذارم اینجا ببینم میتونید کمکم کنید 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 9 مرداد، 2011 بچه ها من فردا تحویل پروژه دارم . شما هم در این شادی سهیم باشید . اسم پروژه آوردی من هم یاد پروژه خودم افتادم،یکم برم انجامش بدم.فعلا خدانگهدار:ws44: 3
masoume 5751 ارسال شده در 9 مرداد، 2011 اسم پروژه آوردی من هم یاد پروژه خودم افتادم،یکم برم انجامش بدم.فعلا خدانگهدار:ws44: تاره تو ارشدم داری معصومه بدجنس میشود 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 9 مرداد، 2011 تاره تو ارشدم داری معصومه بدجنس میشود جو گیری هم بد چیزیه :banel_smiley_52: ای بدجنس،شما از کجا فهمیدید ارشد دادم.:ws2: یه عامل دیگه به نگرانی من ادامه شد.معصومه هم فهمید ارشد دادم 1
ارسال های توصیه شده