hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ این همه بچه های کامپیوتری داریم یه تایپیک درست و حسابی نداریم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ این همه بچه های کامپیوتری داریم یه تایپیک درست و حسابی نداریم:icon_pf (34): کاملا باهات موافقم 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ کاملا باهات موافقم خوب یه کاری کنین دیگه:ws44: ادم وقتی میبینه تایپیک های دیگه شلوغه دلش می سوزه:ws44: 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بابا من خودم الان اند دپرسیم شماهام گریه میکنید من بیشترحالم میگیره 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ بابا من خودم الان اند دپرسیم شماهام گریه میکنید من بیشترحالم میگیره من خوشحالممممممممم ... لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ منم عطر بارونم از اشنایی با همتون خوشحالم :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ چرا من همیشه فک میکردم معماری میخونی؟! 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ منم عطر بارونم از اشنایی با همتون خوشحالم :4chsmu1: سلام سلام ... مرسی ... ما هم بسی خوشحالیم ... چرا من همیشه فک میکردم معماری میخونی؟! از بس که بچه های معماری گلن ... هرچند به پای ما نمیرسن ... 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ سلام سلام ... مرسی ... ما هم بسی خوشحالیم ... از بس که بچه های معماری گلن ... هرچند به پای ما نمیرسن ... :dancegirl2: اختیار داری حالا حالاها مونده تا رشته شما به پای رشته ما برسه!:4chsmu1: ولی جدی میگما!واقعا تو معماری نخوندی؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ :dancegirl2: اختیار داری حالا حالاها مونده تا رشته شما به پای رشته ما برسه!:4chsmu1: ولی جدی میگما!واقعا تو معماری نخوندی؟ :JC_thinking: نه ... معماری نخوندم ... اولین انتخابم هم تو کنکور معماری بود ... ولی نشد ... کامپیوتر قبول شدم... :shad: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ نه ... معماری نخوندم ... اولین انتخابم هم تو کنکور معماری بود ... ولی نشد ... کامپیوتر قبول شدم... :shad: :4chsmu1: آخییییییییی.....موفق باشی :shad: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ :4chsmu1: آخییییییییی.....موفق باشی :shad: مرسییییییی ... تو هم همینطور ... :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ مرسییییییی ... تو هم همینطور ... :flowerysmile: آمدیییییییییییییییم میسییییی 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فقط 8 صفحه میخای بگی توانایی مکانیکیا بیشتره ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میخای بگی توانایی مکانیکیا بیشتره ؟؟ صد در صد ،شک نکن هنوز تو شوکم،8 صفحه 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامعلیکم خودم از فردا اینجارو شلوغ میکنم. 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامعلیکمخودم از فردا اینجارو شلوغ میکنم. خواهرت هم میاد کمکت؟ 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ صد در صد ،شک نکنهنوز تو شوکم،8 صفحه نه خیرمممممم :167: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده