zzahra 4750 ارسال شده در 29 فروردین، 2011 دیگه اینکه اسم منم زهراست ... و اینکه خوبه که آموزش C رو گذاشتی، بابا متخصص ... به به چه میکنن این زهرا ها؟ ترکوندن این تالارو! ای باوبا...اون که اصلا چیز مهمی نیستش تازشم اصلا هم متخصص نیستم!اعتماد به نفسم رو بردم بالا! (شکلک گجالت کشیدن و این حرفا!) 2
partow 25305 ارسال شده در 29 فروردین، 2011 به به چه میکنن این زهرا ها؟ ترکوندن این تالارو! ای باوبا...اون که اصلا چیز مهمی نیستش تازشم اصلا هم متخصص نیستم!اعتماد به نفسم رو بردم بالا! (شکلک گجالت کشیدن و این حرفا!) بله ... :shad: چقدر متواضع ... منم که معرفه حضور هستم بله... شما هم... متین اینجا .. متین اونجا ... متین تالار گرافیک ... متین تالار کامپیوتر ... متین تالار عکاسی ... متین تالار زیست شناسی... متین تالار میکروب شناسی... متین تالار بگو این عکس چیه؟ ... متین تالار پزشکی... متین تالار مدیران ... متین تالار کاربران ... متین تالار گفتگوی آزاد ...متین تالار شخصیت شناسی... متین تالار هویت شناسی ... و غیره متین همه جا 3
Matin H-d 18145 ارسال شده در 29 فروردین، 2011 بله ... :shad: چقدر متواضع ... بله... شما هم... متین اینجا .. متین اونجا ... متین تالار گرافیک ... متین تالار کامپیوتر ... متین تالار عکاسی ... متین تالار زیست شناسی... متین تالار میکروب شناسی... متین تالار بگو این عکس چیه؟ ... متین تالار پزشکی... متین تالار مدیران ... متین تالار کاربران ... متین تالار گفتگوی آزاد ...متین تالار شخصیت شناسی... متین تالار هویت شناسی ... و غیره متین همه جا :aghosh: اون تالاره میکروب اینا کی رفتم خبر ندارم؟؟؟؟ 3
partow 25305 ارسال شده در 29 فروردین، 2011 :aghosh: اون تالاره میکروب اینا کی رفتم خبر ندارم؟؟؟؟ آهان ... ببخشید وو منظورم کرم شناسی بود ... 2
zzahra 4750 ارسال شده در 29 فروردین، 2011 منم که معرفه حضور هستم من فقط در همین حد شناختم! : بله... شما هم... متین اینجا .. متین اونجا ... متین تالار گرافیک ... متین تالار کامپیوتر ... متین تالار عکاسی ... متین تالار زیست شناسی... متین تالار میکروب شناسی... متین تالار بگو این عکس چیه؟ ... متین تالار پزشکی... متین تالار مدیران ... متین تالار کاربران ... متین تالار گفتگوی آزاد ...متین تالار شخصیت شناسی... متین تالار هویت شناسی ... و غیره متین همه جا 2
partow 25305 ارسال شده در 29 فروردین، 2011 من فقط در همین حد شناختم! : فقط اضافه کنم قسمت تالار پوست، مو و زیبایی هم هستن ... 2
zzahra 4750 ارسال شده در 29 فروردین، 2011 فقط اضافه کنم قسمت تالار پوست، مو و زیبایی هم هستن ... الان دیگه کاملا آشنایی پیدا کردم.ممنونم پرتو جان!:4chsmu1: 2
Aartemis 6639 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 بله چی شده کی گوش کی را گرفته؟ منم بودم، هستم، خواهم بود 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 میگم اینجام شده اسپم کده؟کار مفیدی در این تاپیک انجام نمیشه؟؟؟؟ 2
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 مثلا ی فکری واسه انجمن کامپیوتر بشه تقسیم وظایفی بشه مسابقه ای برنامه ریزی بشه ............ 4
partow 25305 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 بله چی شده کی گوش کی را گرفته؟منم بودم، هستم، خواهم بود پس خودت رو معرفی کن بابا ژونی ... 3
partow 25305 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 مثلا ی فکری واسه انجمن کامپیوتر بشه تقسیم وظایفی بشه مسابقه ای برنامه ریزی بشه ............ خب شما رو اینجا رو نگاه کن ... اصطلاحات فنی رشته مهندسی کامپیوتر بچه ها نمیان که ... مسابقه مثلاً در چه موردی باشه؟ :JC_thinking: 5
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 خوب حالا بعدا ایده هامو میدم بهتون ی کم روش کار کنم که اساسی بشه و بریم جلو ولی باید همه کمک کنن 4
zzahra 4750 ارسال شده در 31 فروردین، 2011 منم موافقم.یه کاری کنیم که فعالیت تو اینجا هم زیاد بشه خوب 4
اذین25 1494 ارسال شده در 16 تیر، 2011 سلام... نام:اذین شهرت:ک رشته تحصیلی:it شغل:دانشجوترم 5 سن:25 باقیشم دیگه خصوصیه!!!!!!:ws2: 4
goddess_s 16415 ارسال شده در 16 تیر، 2011 بچه های کامپیوتر فقط حرف میزنن! خب از ی جائی شروع کنین تا ببینیم ایرادات کار چیه که کم کم رفع بشه! 3
ارسال های توصیه شده