mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام ... دوستان به صف ... من اومدم ... سلام............اينجا فقط احوالپرسي ؟؟؟ نمه ما دیشب پامون رو گذاشتیم تو این تاپیک صحبت های علمی هنری کردیم 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام بچه ها کسی نیست بازم اینجا سوتو کور شده 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مثل آلارم میمونی ...هر روز عصر ... همین موقع ... 4 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مثل آلارم میمونی ...هر روز عصر ... همین موقع ... من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هی روزگارررررررررررررررررررررررررررررر 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جونم كسي منو صدا كرد؟ من اينجام مليحه هستم كارداني و نرم افزار گذروندم و الان دارم ترم آخر كارشناسي رو كه سخت افزار هست مي گذرونم 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جونم كسي منو صدا كرد؟من اينجام مليحه هستم كارداني و نرم افزار گذروندم و الان دارم ترم آخر كارشناسي رو كه سخت افزار هست مي گذرونم خوبه ... پس کلی اطلاعات داری ... 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوبه ... پس کلی اطلاعات داری ... اوووووووووووووه تا دلت بخواد داره اطلاعات فوران مي كنه 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اوووووووووووووه تا دلت بخواد داره اطلاعات فوران مي كنه عههههه ... خوشا به حالت ... من تازه مدرک کاردانی نرم افزار می گیرم ... :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام بچه ها گل و بلبلم. سلام استاد ... من اینجا بودم دیروز اینا ... نظارت داشتم ... اینم خوب ها و بد ها خوب ها : پرتو بدها: سمانه، آبی بیکران، پسر ایرانی، هاکان ، مین، آفا ، سحر، معصومه و غیره ... 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام استاد ... من اینجا بودم دیروز اینا ... نظارت داشتم ... اینم خوب ها و بد ها خوب ها : پرتو بدها: سمانه، آبی بیکران، پسر ایرانی، هاکان ، مین، آفا ، سحر، معصومه و غیره ... هی وای من بدو بدو سمانه رو خط بزن. 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هی وای منبدو بدو سمانه رو خط بزن. نچ ... 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نچ ... 2نمره پایان ترم ازت کم میشه هااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 2نمره پایان ترم ازت کم میشه هااااااااااااااااااااا باشه استاد جونم ... :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باشه استاد جونم ... :banel_smiley_52: اهاااااااا این شد دیروز چه خبرا بود؟ 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام بچه ها گل و بلبلم. سلام گل و بلبل مام بچه ها هسیممم!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام گودس خوشگله چه اوتار خوشجلی داری. لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اهاااااااا این شد دیروز چه خبرا بود؟ بچه های بدی بودن ... یه سریا نیومدن ... یه سریا اومدن و زودی رفتن ... یه سریا سُک سُک کردن ... لیستشونم دادم دیگه ... 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه های بدی بودن ... یه سریا نیومدن ... یه سریا اومدن و زودی رفتن ... یه سریا سُک سُک کردن ... لیستشونم دادم دیگه ... هفته دیگه امتحان میدن تا بفهمن دانشگاااااااااااااااااااااااا یعنی چی؟ ما دانشجو بودیم شمام دانشجویین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده