hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درخواستو کامل میگن . چه روش ، چه زبانی ؟ یعنی تو صفحه شطرنج طوری بتونی 8 وزیر و بچینی که هیچ کدوم یکدیگرو نتونه بزنه این و با تابع بازگشتی میشه کدشو نوشت فرقی نداره هر زبانی باشه ولی ترجیحا" c++ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اهااااااااااا یادم اومد بگمفردا کلاستون تعطیله. من نمیتونم بیام پرتو میشه استاد یار.به حرفش گوش کنید. خدای من ... :girl_blush2: اصلاً نگران نباشید ... فردا به موقع هستم، استاد ... 4 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو انجمن هوش مصنوعی ایران 8 وزیر ریخته همینجوری میشه لینکشو برام بزارین؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میشه لینکشو برام بزارین؟:icon_pf (34): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به سلام اخ جون اسپم هی روزگاررررررررررررررررررررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی ولی اینجا هم که باید عضو شد لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به سلام اخ جون اسپم هی روزگاررررررررررررررررررررررررررررررر اسپم خبری نیس ، مکان علمی فرهنگی هنریه :w00: 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی ولی اینجا هم که باید عضو شد خرجش بالاس ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم تو این پست هم که گفتم ، این یکی یدونش بدون عضویته ، حالا واسه اینکه سه تا صفحه باز نکنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مستقیمشو میزارم 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پایینشم n وزیر و 8 پازل و اینا داره 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بله علمی هنری از سر و کله اش میریزه 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بله علمی هنری از سر و کله اش میریزه 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پایینشم n وزیر و 8 پازل و اینا داره مرسی واقعا ممنونم:icon_gol: راستی یه مقاله هم در مورد محاسبات ابری میخواستم اینو کجا میتونم پیدا کنم؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ محسبات ابری=cloud computing:w16: لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی واقعا ممنونم:icon_gol: راستی یه مقاله هم در مورد محاسبات ابری میخواستم اینو کجا میتونم پیدا کنم؟:icon_pf (34): خواهش یه نیمچه انگلیسی داشتم ولی الان مطمئن نیستم هنوز سرجاش باشه ، کلا کتاب رفرنس زبان اصلی بود 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خواهش یه نیمچه انگلیسی داشتم ولی الان مطمئن نیستم هنوز سرجاش باشه ، کلا کتاب رفرنس زبان اصلی بود من که زبون خودمم داره یادم میره از بس قاطی کردم لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شب همگی خوش من رفتم:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هی روزگارررررررررررررررررررررررررر لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام ... دوستان به صف ... من اومدم ... 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام............اينجا فقط احوالپرسي ؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده